Järvenpää-Tuusula -lippu

Lippu kelpaa toistaiseksi vain linja-autoissa.

Lippu on henkilökohtainen aikuisten hintainen lippu. Lapsille (alle 12 vuotta) ei ole lisäalennusta.

Lippu on voimassa 30 päivää ostohetkestä ja sen matkamää­rää ei ole rajattu.

Lippu kelpaa Matkahuollon liput hyväksyvässä liikenteessä Tuusulan ja Järvenpään välillä sekä Tuusulan ja Järvenpään sisäisessä liikenteessä. Lisäksi lippu kelpaa Tuusulan ja Keravan välisillä linja-automatkoilla (linja 933), sekä Nurmijärven puolella Hämeentien (kantatie 45) suunnalla kulkevissa linja-autoissa siten, että lipulla on mahdollisuus matkustaa Etelä-Tuusulan ja Jokelan välillä kulkevassa linjaliikenteessä. Lippu ei kelpaa vain HSL:n ostamilla linjoilla tai pikavuoroilla. Vaihdot ovat ilmaisia, koska matkustusoikeus ei ole sidottu matkojen määrään.

Lippu ladataan älykortille (toimikortille). Uudesta kortista peritään 6,50 euron korttimaksu. Lippu myydään vain lipun käyttäjälle, jonka tulee olla Keski-Uudenmaan seutulippualueen kunnan asukas tai HSL-alueen asukas Ensimmäinen lippu ostetaan aina matkahuollosta (Hyrylä, Helsinki ja Järvenpää). Ensimmäisen lipun oston yhteydessä täytetään matkahuollossa ns. ostotosite ja ostajan on todistettava henkilöllisyytensä. Lisäkauden voi lipulle ostaa myös linja-autosta tai R-kioskista. Matkahuollosta saa lipun käyttöön lisätietoja.

Lippua ei myydä muita matkustustukia saaville (esimerkiksi ei myydä Kelalta toisen asteen koulumatkatukia saaville). Järvenpää-Tuusula -lippu ei käy osasuorituksena lipun kelpoisuutta pitemmillä matkoilla eikä naapurikuntiin suuntautuviin matkoihin (yllä mainituin poikkeuksin).

Lippu on otettu käyttöön 21.10.2011.


Hinta (muutokset mahdollisia):

  • Järvenpää-Tuusula -lippu 44 euroa, 1.4.2015 alkaen 45 euroa 

Netland-tuotantoa