Liikerakennustontti myytävänä Kulomäentien ja Haarakaaren risteysalueella tarjouskilpailun kautta

13.05.2014

Tuusulan kunta tarjoaa kunnanvaltuuston 31.3.2014 tekemän päätöksen mukaisesti Kulomäentien työpaikka-alue -nimisen asemakaavan korttelin 9002 KLH -korttelialueelta (liikerakennusten korttelialue, jolla polttoaineen jakelu on sallittu) myytäväksi liikenneaseman / liikerakennuksen tontin ja siihen liittyvän pysäköintialueen.

TARJOTTAVA LIIKETONTTI

Kiinteistön pinta-ala on noin 10536 m². KLH -korttelialueen pinta-ala on noin 7279 m² ja rakennusoikeutta on noin 2184 k-m² tehokkuudella e=0,30. Tarjouksen kohteena olevaan kiinteistöön kuuluu myös noin 3000 m² suuruinen LP-pysäköintialue.

Tarjouskilpailun kohteena oleva tontti työpaikka-alue sijaitsee Tuusulan kunnan eteläosassa Kulomäentien varrella. Hyrylän keskustaan on matkaa n. 7 km. Alueen itäpuolelle on jo rakennettu Kelatien työpaikka-alue ja eteläpuolelle Jusslan työpaikka-alue. Kohteen liikenneyhteydet ovat hyvät. Kulomäentie välittää liikennettä itä-länsi -suunnassa Tuusulan väylän ja Lahdenväylän (mt 152) välillä.  Tuusulanväylä ja Vanha Tuusulantie sijaitsevat vain noin kilometrin päässä Kulomäentietä länteen. Lisäksi Kulomäentie tulee olemaan osa kehä IV:n seudullista poikittaisyhteyttä valtatien 3 (Hämeenlinnanväylä) ja valtatien 4/ E 75 (Lahden moottoritie) välillä.

POHJAHINTA

Liikerakennuksen tontti luovutetaan asemakaavan mukaiseen käyttöön. Tarjousasiakirjassa kauppahinnasta tulee esittää tarjous. Kauppahinnalle on asetettu pohjahinnaksi 375 000 euroa. Kunnalla on kuitenkin oikeus hyväksyä tai jättää hyväksymättä korkeimman kohteesta tehdyn tarjouksen.

TARJOUKSEN JÄTTÄMINEN

Tarjous tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa postitse Tuusulan kunnan kirjaamoon viimeistään 15.8.2014 klo 14.00 mennessä osoitteella:

Tuusulan kunta
Hyryläntie 16
04301 Tuusula

Kuoreen merkintä ”Kulomäentien kaava-alueen liiketontin tarjous”

Liitteinä ladattavissa tarjouspyyntöasiakirja kokonaisuudessaan ja tonttiin liittyvät kaava-asiakirjat.

Kaavamateriaali:

Kaavakartta
Kaavamerkinnät
Kaavaselostus

Lisätietoja antavat: 

Kuntakehitysjohtaja Hannu Haukkasalo
Kaavapäällikkö Asko Honkanen
Projektikehittäjä Valtteri Halla

sähköposti: etunimi.sukunimi@tuusula.fi

 

Takaisin