Päätöstiedote 6.10.2014: Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä

06.10.2014

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi. 

424 § Talousarvio 2015 ja taloussuunnitelma 2015-2019 

Kunnanhallitus päätti jättää asian pöydälle ja jatkaa asian käsittelyä 8.10.2014.

425 § Sopimus henkilökuljetusten järjestämisen yhteistyöstä, joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmästä ja joukkoliikenteen kustannusten jakamisesta

Kunnanhallitus päätti hyväksyä Tuusulan kunnan ja Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen välisen esityslistan liitteenä olevan sopimuksen henkilökuljetusten järjestämisen yhteistyöstä, joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmästä ja joukkoliikenteen kustannusten jakamisesta liitteineen siten, että liitteet 2 ja 3 käsitellään ja hyväksytään erikseen, kun viranomaisten lippu- ja maksujärjestelmän käyttöönotto tulee ajankohtaiseksi ja liite 4 käsitellään ja hyväksytään erikseen vuosittain rahoitussuunnittelun yhteydessä.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä, että sopimusta sovelletaan takautuvasti 1.7.2014 alkaen.

Kunnanhallitus päätti esittää ELY-keskukselle, että kunnalle tulee hallinnollisesti jäädä riittävä aika myös poikkeuksellisissa aikataulutilanteissa käsitellä vuotuista joukkoliikenteen rahoitussuunnitelmaa.

Lisäksi kunnanhallitus päätti nimetä ELY-keskuksen alueelliseen henkilöliikennetyöryhmään Tuusulan kunnan edustajaksi liikenneinsinööri Jukka-Matti Laakson.

426 § Erityisen kuntajakoselvityksen toimikauden jatkaminen, lausunto valtiovarainministeriölle

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi valtiovarainministeriön lausuntopyynnön ja kuntajakoselvittäjien esityksen toimikauden pidentämisestä ja todeta lausuntonaan valtiovarainministeriölle, että Tuusulan kunnalla ei ole mitään toimikauden pidentämistä vastaan.

Lisäksi kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

427 § Itsenäisyyspäivän 6.12.2014 tilaisuudet, edustajien valinta

Kunnanhallitus päätti nimetä valtuuston pj Tuija Reinikaisen, kunnanhallituksen pj Sanna Kervisen, kunnanjohtaja Hannu Joensivun seppeleenlaskijoiksi Etelä-Tuusulaan sekä Kyösti Lehtosen seppeleenlaskijaksi Kellokoskelle.

Lisäksi kunnanhallitus päätti nimetä Tuija Reinikaisen puhujaksi Kirkkopuistoon, Antti Kaikkosen päiväjuhlan tervehdyssanojen esittäjäksi ja Ruut Sjöblomin päiväjuhlan juhlapuhujaksi.

428 § Mattilan päiväkodin johtajan virkanimikkeen/tehtävän muuttaminen varhaiskasvatusyksikön johtajan viraksi 1.6.2015 alkaen

Kunnanhallitus päätti muuttaa Mattilan päiväkodinjohtajan viran varhaiskasvatusyksikön johtajan viraksi 1.6.2015 alkaen.

429 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

430 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

Takaisin