Tuusulan Syyskidi - lasten kulttuuriviikko aloittaa marraskuun!

Jokasyksyinen lasten kulttuuriviikko Syysskidi jalkautuu eri puolille Tuusulaa; ammattitaiteilijoiden esityksiä nähdään Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella.

Tuusulan lastenkulttuurin yhteistyökumppanit Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyrylän ja Jokelan paikallisyhdistykset tuovat lauantaina 1.11. väriä ja vauhtia koko perheille! Jokelan koulukeskuksessa järjestetään perinteinen Karkki ja Kepponen -lastentapahtuma klo 14-18 ja Hyrylässä puolestaan nautitaan Linnateatterin huikeasta uutuudesta Puhveli-Billin lännensirkus. Esitys nähdään Hyökkälän auditoriossa klo 15. Viiden euron hintaisia lippuja tähän Mauri Kunnaksen kirjaan perustuvaan koko perheen musiikkihupailuun myydään ennakkoon kukkakauppa SweetHEM:issä (Hyrylänkatu 6) käteisellä. Lippuja myydään myös ovelta. MLL:n kahvila on auki 40 min. ennen esityksen alkua.

Arkiaamun ihanuus löytyy tiistaina 4.11. klo 9.00 ja 10.15 Taidekeskus Kasarmilta (Jääkärinpolku 2). Mirva Minkkisen kanteletaituruus ja Ilona Jokisen helisevä ääni kuljettavat Unen syliin. Konsertissa kuullaan lauluja unesta, Nukkumatista ja saduista. Musiikkia siivittää Martta Wendelinin kaunis kuvitus. Konsertin kesto on n. 35 min. Liput maksavat 2/4 euroa ja ne voi varata ennakkoon Piletin lippukaupasta www.piletti.fi, varatut liput voi lunastaa ovelta ilman varausmaksua.

Teatteria kaikille aisteille pääkirjastossa

Syysskidi huipentuu lauantaina 8.11. klo 11 Tuusulan pääkirjaston teatteriesityksen, jonka voi kokea kaikilla aisteilla. Teatteri Tuikkeen esittämä Pieni Tulitikkutyttö herää henkiin uudella tavalla, kun satu tuodaan kirjaimellisesti iholle! Aistiteatteri-esityksessä hyödynnetään monipuolisesti kuulo-, haju-, tunto- ja makuaisteja näköaistin sijaan. Katsojille on esityksen ajan suositeltavaa käyttää silmikoita, jotka jaetaan esityksen alussa. Esitys sopii myös näkövammaisille katsojille. Hajusteyliherkille henkilöille esitys ei sovi.

Näytelmän teemana on elämästä ja pienistä asioista nauttiminen. Vaikka sadun tulitikkutyttö kuolee, ei tarina ole tragedia, vaan kuolema näyttäytyy luonnollisena jatkumona elämälle.

27.10.2014

Takaisin