Tuusulan ostolaskujen vastaanotto-osoitteet muuttuneet 1.1.2015 alkaen

09.01.2015

Tuusulan kunnan ostolaskujen laskutusosoitteet ovat muuttuneet vuoden alusta. Kaikille yhteistyökumppaneille on lähtenyt tiedote asiasta.

Yhteistyökumppaneita pyydetään päivittämään muuttuneet laskutusosoitteet asiakasrekistereihin vuoden 2015 laskutuksen osalta, toimitusosoitteet eivät muutu. Tilivuotta 2014 koskevat laskut tulee edelleen lähettää aiemmilla osoitetiedoilla.

Tuusulan ensisijainen ostolaskun vastaanottotapa on sähköinen ja 1.1.2016 alkaen Tuusulan kunta ei tule vastaanottamaan paperisia ostolaskuja.

Mikäli yhteistyökumppanin käytössä ei vielä ole sähköisen laskutuksen mahdollistavaa laskutusjärjestelmää, löytää Internetistä useita sähköisen laskun lähetyspalvelua tuottavia palveluntarjoajia (esim. pankit, Itella Verkosto tai verkkolaskut.fi).

Mikäli yhteistyökumppani ei lähetä verkkolaskuja, pyydetään paperilaskut lähettämään uusilla laskutusosoitteilla skannauspalveluun. Esimerkiksi mainokset ja tavarat on lähetettävä tilaajan posti-/toimitusosoitteeseen.

Tilaajan ilmoittama 7 merkkiä pitkä tilausviite on merkittävä laskuihin viitteenne -kohtaan. Näin menetellen laskut saadaan ohjattua suoraan oikealle käsittelijälle. Laskusta tulee myös käydä ilmi tilaajan nimi tai toimiala/työyksikkö.

Laskutusosoite

Takaisin