Taiteilijakodit-osasto kärkisijoilla Matkamessujen parhaan osaston valinnassa

16.01.2015

Ainolan, Halosenniemen ja Tarvaspään yhteisosasto jäi niukasti toiseksi Matkamessujen parhaan osaston äänestyksessä. Matkailutoimittajien Kilta valitsee joka vuosi Matkamessujen parhaan osaston. Messuilla on lähes 1000 näytteilleasettajaa. 

Tänä vuonna vietetään Jean Sibeliuksen, Pekka Halosen ja Akseli Gallen-Kallelan juhlavuotta, kun kultakauden taiteilijoiden syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta. Merkkivuoden aikana taiteilijatovereita juhlitaan Tuusulassa monin tavoin teemalla ”Aika pojat”.

Matkamessuilla on mahdollisuus käydä ottamassa selfie ”Aika poikien” viiksekkäässä seurassa. Kuvausrekvisiittana löytyy tekoviiksiä ja knallihattuja. Kolme taiteilijakotia esittäytyy Matkamessuilla osastolla 6n94. Messut on avoinna perjantaina 16.1. klo 12-19, lauantaina 17.1. klo 10-18 ja sunnuntaina 18.1. klo 10-18.

Juhlavuoden kunniaksi on käytössä Ystävät 150 vuotta -yhteislippu, jolla pääsee tutustumaan toverusten ateljeekoteihin Ainolaan, Halosenniemeen, Gallen-Kallelan Museoon Tarvaspäähän sekä lisäksi Järvenpään taidemuseoon.

Matkailutoimittajien Kilta on matkailusta kirjoittavien toimittajien ja valokuvaajien yhdistys, joka valitsee vuosittain Matkamessuilla parhaan osaston. Messujen parhaaksi osastoksi valittiin Egyptin messuosasto.

Taiteilijakodit-messuosaston on suunnitellut viestinnän muotoilutoimisto Intro Design. 

Lisätietoja:

www.matkamessut.fi

www.tuusula.fi/SHG150

www.ainola.fi

www.halosenniemi.fi

www.gallen-kallela.fi

www.ystavat150.fi

Taiteilijakodit-osasto Matkamessuilla 2015 

 

Takaisin