Päätöstiedote 13.4.2015: Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä

13.04.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

167 § Tilinpäätös 2014

Kunnanhallitus päätti hyväksyä ja allekirjoittaa tilinpäätöksen ja toimittaa sen tilintarkastajan ja tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä, että tilinpäätöksen liitetietoja voidaan täydentää ja tekstissä tai laskelmissa mahdollisesti havaitut ei-olennaiset virheet korjata.

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnanjohtajan antamaan tilintarkastajalle vuoden 2014 tilinpäätöstä koskevan vahvistusilmoituskirjeen.

Kunnanhallitus päätti saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valtuuston käsiteltäväksi ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että tilikauden tulos 1 336 638,00 euroa käsitellään siten, että poistoeroa puretaan uimahallin poistoa vastaavasti 281 080,56 euroa ja että vuokra-asuntorahastoon siirretään kunnan rahastolle maksama korko 5 885,91 euroa mutta ei myytyjen asunto-osakkeiden kauppahintaa ja että tilivuoden 2014 ylijäämä 1 611 832,65 euroa kirjataan omaan pääomaan tilikauden yli/alijäämätilille.

168 § Henkilöstökertomus 2014

Kunnanhallitus päätti osaltaan hyväksyä vuoden 2014 henkilöstökertomuksen ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää merkitä vuoden 2014 henkilöstökertomuksen tiedoksi.

169 § Kunnan johtamisjärjestelmän kehittäminen

Kunnanhallitus päätti jättää asian pöydälle.

170 § Kuntakehityksen tehtäväjärjestelyt ja nimikemuutokset

Kunnanhallitus päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi ja pyytää lausunnon asiasta kuntakehityslautakunnalta.

171 § Tuusulan kunnan ja Tuusulan Vapaaehtoinen Palokunta ry:n välisen sopimuksen uusiminen

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteen mukaisen Tuusulan kunnan ja Tuusulan Vapaaehtoinen Palokunta ry:n välisen sopimuksen, joka korvaa osapuolten 5.12.1957 tekemän sopimuksen.

172 § Sosiaaliasiamiehen toiminta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehitys vuonna 2014, selvitys

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi selvityksen sosiaaliasiamiehen toiminnasta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehityksestä vuonna 2014.

173 § Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan maistraattien mahdollista yhdistämistä koskeva selvitys ja säädösmuutosehdotukset, lausunto

Kunnanhallitus päätti antaa Valtiovarainministeriölle esityslistalla esitetyn lausunnon.

174 § Eduskuntavaalit 2015, vaalilautakuntien ja -toimikuntien asettaminen, muutokset Tuomalan vaalilautakunnan kokoonpanossa

Kunnanhallitus päätti myöntää Elina Väänäselle eron Kirkonkylän vaalilautakunnan jäsenen tehtävästä ja valita hänen tilalleen Seppo Nikkosen.

Kunnanhallitus päätti myöntää Marju Karlssonille eron Tuomalan vaalilautakunnan 3. varajäsen tehtävästä ja valita hänen tilalleen Klaus Koivusen.

Kunnanhallitus päätti myöntää Ville Raevuorelle eron Tuomalan vaalilautakunnan 1. varajäsen tehtävästä ja Matti Kariniemelle eron 5. varajäsenen tehtävästä ja valita Kariniemen 1. varajäseneksi ja Raevuoren 5. varajäseneksi.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

175 § Bulut Emil, eron myöntäminen luottamustoimesta ja Keski-Uudenmaan ympäristölautakunnan varajäsenen vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Emil Bulutille eron Keski-Uudenmaan ympäristölautakunnan varajäsenyydestä ja valita Bulutin tilalle varajäseneksi jäljellä olevaksi toimikaudeksi Mikko Vesterisen.

176 § Leppiaho Kari, eron myöntäminen varavaltuutetun tehtävästä

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Kari Leppiaholle eron varavaltuutetun tehtävästä.

177 § Leppiaho Kari ja Säteri Outi, eron myöntäminen luottamustoimesta ja sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenten vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Kari Leppiaholle ja Outi Säterille eron sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenen tehtävästä ja valita Leppiahon ja Säterin tilalle uudet jäsenet.

178 § Leppiaho Kari, eron myöntäminen luottamustoimesta ja sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsenen vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Kari Leppiaholle eron sosiaali- ja terveyslautakunnan yksilöasioiden jaoston jäsenen tehtävästä ja valita Leppiahon tilalle uuden jäsenen.

179 § Leppiaho Kari, eron myöntäminen Kellokosken kehittämistoimikunnan jäsenyydestä ja uuden jäsenen valinta

Kunnanhallitus päätti myöntää Kari Leppiaholle eron Kellokosken kehittämistoimikunnan jäsenyydestä ja valita hänen tilalleen uudeksi jäseneksi Antti Joutsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

180 § Kievarin ruotsinkielisen päivähoidon siirtäminen Klemetskogin kouluun, aloite

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistalla olevan vastauksen aloitteeseen ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa valtuuston puheenjohtaja Arto Lindbergin 16.3.2015 § 50 esittämän Hem och Skola i Klemetskog r.f:n tekemän aloitteen käsitellyksi.

181 § Avoimen varhaiskasvatuksen kehittäminen, aloite

Kunnanhallitus päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

182 § Lukio-opetuksen järjestäminen ja uuden lukion rakentaminen Tuusulan kuntaan, aloite sekä laadukas ja monipuolinen lukio Tuusulan vetovoimaa rakentamaan, aloite

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistalla olevan vastauksen aloitteisiin, todeta, että kunnanhallitus toimii lukiohankkeen ohjausryhmänä ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa valtuuston puheenjohtaja Arto Lindbergin 16.3.2015 § 51 esittämän Hyrylän lukion vanhempainyhdistys ry:n tekemän aloitteen sekä valtuutettu Laura Mannisen 16.3.2015 § 54 esittämän Kokoomuksen valtuustoryhmän tekemän aloitteen käsitellyksi.

183 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

184 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.


Esityslista

 

Takaisin