Vuoden uusmaalaista yritystä voi ehdottaa 14.9. asti

26.08.2015

 

Uudenmaan liitto hakee ehdokkaita Vuoden uusmaalainen yritys 2015 -tunnustuksen saajaksi. Ehdotuksia voi tehdä yritykseen tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Yrittäjä voi myös itse ilmoittautua ehdolle. Aikaa ehdotuksille on vielä 14. syyskuuta asti. Palkinnon ansainnutta yritystä on helppo esittää lomakkeella, jonka voi ladata Uudenmaan liiton verkkosivuilta osoitteesta www.uudenmaanliitto.fi/vuodenyritys.

- Olemme saaneet kesän aikana jo muutaman hyvän vinkkauksen, mutta vielä kaivataan lisää ehdokkaita. Aiempien vuosien palkitut yritykset ovat kertoneet saaneensa tunnustuksesta mukavasti lisänostetta, kertoo elinkeinopäällikkö Ilmi Tikkanen Uudenmaan liitosta.

Jaossa kaksi palkintoa

Vuoden uusmaalainen yritys -palkintoja jaetaan kaksi: toinen tuotannolliselle ja toinen kaupan tai palvelualan yritykselle. Vuosittaisella valinnalla Uudenmaan liitto haluaa nostaa maakunnan yritysten parhaimmiston esille ja samalla kannustaa yrittäjyyteen.

Valinnassa painotetaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä.

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa on Uudenmaan liiton lisäksi edustajat Uudenmaan ELY-keskuksesta sekä alueen yrittäjäjärjestöistä ja Helsingin seudun kauppakamarista. Valinnat julkistetaan 12. marraskuuta Uudenmaan maakuntaparlamentissa.

Yrittäjävalinnoilla on jo yli kaksikymmentävuotiset perinteet. Viime vuonna palkittiin haastavalla metalliteollisuuden alalla toimiva Lankapaja Vihdistä sekä kone- ja prosessisuunnitteluun keskittynyt RD Velho Vantaalta.

Lisätietoja

Uudenmaan liitto, elinkeinopäällikkö Ilmi Tikkanen, puh. 040 512 2254 tai Uudenmaan Yrittäjät, järjestösihteeri Anne-Marie Suomu, puh. 010 231 3052, 050 336 1833, anne-marie.suomu@uudenmaanyrittajat.fi

Takaisin