Tuusulan kunnankirjasto osallistuu valtakunnalliseen e-lukukampanjaan

Koko kansa lukee 7.9.-27.9.2015

koko-kansa-lukeeSyyskuussa kirjastot, WSOY ja Shildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Tommi Kinnusen Neljäntienristeys ja Kaj Korkea-ahon Gräset är mörkare på andra sidan -teokset ovat luettavissa rajattomasti eKirjastossa.

Kirjat voivat olla kampanja-aikana lainassa vaikka koko kansalla yhtaikaa. Niitä voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat Neljäntienristeys ja Gräset är mörkare på andra sidan löytyvät syyskuussa kirjastomme verkkokirjastosta sekä osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. Sieltä löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Kirjojen lainaamiseen tarvitaan vain kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 7.9.-27.9.2015. E-kirjalainauksen ohjeita löytyy kirjaston sivuilta.

vanha kirjastokorttiTuusulan pääkirjastossa järjestetään kampanjan aikana e-kirjaopastusta tiistaina 8.9. klo 12-18.
Opi lainaamaan ja lukemaan e-kirjoja kirjaston henkilökunnan avulla. Mukaan voi ottaa oman tabletin tai älypuhelimen. Vaihdamme myös vanhoja, punavalkoisia kirjastokortteja maksutta uusiin, sillä vanhat kortit eivät ole toimineet e-kirjojen lainauksessa. Tervetuloa!

Koko kansa lukee - lue sinäkin!

26.08.2015

Takaisin