Keski-Uudenmaan teknologiayritykset vahvasti esillä Alihankintamessuilla

15.09.2015

KORKEALAATUISTA JA VAATIVAA VALMISTUSTA  

Keski-Uudellamaalla on erityisen paljon valmistavaa teknologiateollisuutta. Alan yritykset ovat myös innokkaita kehittämään toimintojaan ja investoimaan tuotantoonsa.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) esittelee toimialueensa osaamista yhdessä neljän paikallisen teknologiayrityksen kanssa Alihankintamassuilla Tampereella 15.-17.9.2015. Yhteisosastolla C1248 ovat mukana metalliteollisuudelle jousia valmistava Jousiteos Oy, vaativien ohutlevytuotteiden sopimusvalmistaja Uudenmaan Ohutlevy Oy, sorvattavien ja jyrsittävien komponenttien sekä kokoonpanojen sopimusvalmistaja MetComp Oy sekä teollisuutta ja kunnossapitoa palvelevat Hydromarket Oy ja Salhydro Oy.

Jousia joustavalla asenteella

Tuusulalainen Jousiteos Oy valmistaa jousia tilauksesta, asiakkaan omien mittojen, piirustusten ja mallien mukaan. Jousien valmistuksessa käytetään DIN-standardien mukaisia jousiraaka-aineita; galvanoitua, ruostumatonta ja haponkestävää terästä. Nykyaikaiset CNC-jousikoneet takaavat tasaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat niin pienissä protosarjoissa kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjoissakin. 

www.jousiteos.fi

Sopimusvalmistusta vaativiin laitteisiin

Uudenmaan Ohutlevy Oy on keravalainen vaativien ohutlevytuotteiden sopimusvalmistaja. Yrityksen pitkäaikaisia asiakkaita ovat mm. useat korkealaatuisia osia ja kokoonpanoja vaativat röntgen-, hammashoito, suurkeittiö- ja laboratoriolaitteiden valmistajat, kuten Planmeca, Palodex ja Dietatec. Terästen lisäksi ohutlevyosia valmistetaan alumiinista, kuparista, lyijystä ja teknisistä muoveista. Osavalmistuksen lisäksi Uudenmaan Ohutlevy Oy tekee kokoonpanoa ja aihionvalmistusta. Käytössä on Bystronic BySprint Fiber 3015 2 kW-kuitulaser, joka on erityisen nopea ja energiatehokas ohuilla materiaaleilla. Kuitulaserilla voidaan leikata terästen ja alumiinin lisäksi myös kuparia ja messinkiä.

www.uudenmaanohutlevy.fi

Koneistusta ammattitaidolla 

Keravalainen MetComp Oy on sorvattavien ja jyrsittävien komponenttien sekä kokoonpanojen sopimusvalmistaja. Lisäksi yritys varastoi alumiinilevyjä, joista sahataan aihioita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tuotteita valmistetaan alumiinista, muovista, messingistä, raudasta ja kirkkaista teräksistä. Konekanta mahdollistaa skaalan yksittäisten kappaleiden valmistuksesta aina 10000 kappaleen sarjoihin. MetCompin asiakaskuntaan kuuluu muun muassa paperiteollisuuden, kone- ja automaatioratkaisujen, paloturvallisuusjärjestelmien, mittausinstrumenttien ja sairaalakalusteiden ja -laitteiden valmistajia.

www.metcomp.fi

Maanlaajuinen palveluverkosto käytettävissänne

Salhydro Oy ja Hydromarket Oy palvelevat teollisuutta ja kunnossapitoa kattavasti maanlaajuisella palveluverkostollaan. Tuotevalikoima kattaa hydrauliikan, pneumatiikan, letkujen ja liittimien sekä voitelulaitteiden tarpeet. Messuilla esitellään uutuustuotteina muun muassa Fiac paineilmakompressoreita, AR BlueClean painepesureita, Mesto sumutinkannuja sekä komponentteja hydrauliikan ohjausjärjestelmiin.

www.salhydro.fi ja www.hydromarket.fi

Keuke auttaa kasvamaan ja menestymään

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) tuottaa maksuttomia yritysneuvontapalveluja Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueella toimiville yrityksille.  Keuke auttaa ja neuvoo vuosittain noin 1300 yritystä ja yrittäjää. Eniten yrittäjät tarvitsevat apua liiketoiminnan arviointiin ja strategioiden tekemiseen. Hyvänä kakkosena tulevat talous- ja rahoitusneuvonta ja kolmantena haasteet markkinoinnissa.

www.keuke.fi

Takaisin