KUTSU: digitalisuus on onni ja verkossa kauppa käy Keuken sähköinen iltakoulu

21.09.2015

 

>> Tiistaina 6.10.2015 klo 17.00 - 20.00 (Kahvit alkaen klo 16.30)

>> Majatalo Onnela, Rantatie 34, Tuusula

>> Tilaisuus on MAKSUTON

 

Ihmiset, kuluttajat, asiakkaat viettävät yhä enemmän aikaa verkossa ja erilaisissa digitaalisissa sovelluksissa. Verkossa ylläpidetään sosiaalista elämää ja käydään kauppaa. Mitä haasteita ja mitä mahdollisuuksia digitalisaatio tuo bisnekseen? Miten voit tuntea entistä paremmin asiakkaasi ja miten palvella heitä entistä monipuolisemmin? Heittäydy mukaan Keuken iltakouluun ja tule kuulemaan alan yrittäjiltä, miten verkossa menestytään.

 

Ilkka O. Lavas on 36-vuotias it- ja media-alan sarjayrittäjä, joka on lähtenyt 17-vuotiaana nollasta liikkeelle ja kokenut 19 vuoden yrittäjäuran aikana kasvua, nousukausia, mutta myös laman karmeimmat puolet. Lavas on kasvattanut bisneksistään 100 henkeä työllistävän konsernin. Lavas on mukana 15 bisneksessä, joista tunnetuimpia ovat City-lehti, Suomikauppa.fi ja W3 Group. Lavas kehittää tällä hetkellä Improve Mediaa, joka on Suomen nopeimmin kasvava digitaalinen mainosverkosto.

 

Valtteri Lindholm on yhden Suomen menestyneimmän verkkokaupan perustaja, yrittäjä ja johtaja. 33-vuotiaan Lindholmin Varustelekayritys on kasvanut yhden miehen sivubisneksestä yli 50 ihmistä työllistäväksi jättikaupaksi. Varusteleka on Euroopan toiseksi suurin armeijatavaran kauppa ja yksi Suomen verkkokaupan suurista menestystarinoista. Valtteri Lindholm sai Suomen Yrittäjien Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon 2015.

  

Ilmoittautumiset 2.10. mennessä osoitteessa:

https://my.surveypal.com/Digitaalisuus

 

Takaisin