Tuusulan kunnanhallituksen päätöksiä 21.9.2015

21.09.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

382 § Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen päivitetty loppuraportti ja yhdistymissopimus

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää todeta, että kuntarakennelain mukainen Keski-Uudenmaan kuntien yhdistymisselvityksen loppuraportti on päivitetty selvityksessä mukana olevien kuntien tiedoilla ja yhdistymisselvityksen ohjausryhmän toimeksiannon mukaisesti.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää merkitä yhdistymissopimusluonnoksen tiedoksi.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, ettei Tuusulan kunta jatka yhdistymissopimusluonnoksen valmistelua ja irtautuu Keski-Uudenmaan kaupunkiyhdistymisselvityksestä.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää esittää, että alueemme kuntayhteistyötä tulee edelleen tehostaa erityisesti kuntalaisten sujuvan asioinnin mahdollistamiseksi kuntarajojen yli.

Lisäksi kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää ehdottaa Järvenpäälle ja Keravalle neuvottelujen käynnistämistä nykyistä tiiviimmästä kuntayhteistyöstä ja -organisaatioista etenkin teknisen toimen tehtävien osalta sekä sivistystoimessa ja Keskisen Uudenmaan vetovoiman ja tehokkuuden lisäämiseksi myös muiden naapurikuntiemme kanssa. Yhteistyötä tulee tehostaa myös palveluverkon ja investointien suunnittelussa.

383 § Kaarnamo Antti kp ja Laaksonen Merja, maankäyttösopimukset ja alueiden luovuttamista koskevat esisopimukset kiinteistöiltä 858-407-3-309 ja 858-407-3-309-M601, Lahela

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 4.9.2015 allekirjoitetun maankäyttösopimuksen ja alueiden luovutusta koskevan esisopimuksen Merja Laaksosen ja Tuusulan kunnan välillä määräalalla kiinteistöstä 858-407-3-309.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 4.9.2015 allekirjoitetun maankäyttösopimuksen ja alueiden vaihtoa koskevan esisopimuksen Antti Kaarnamon kuolinpesän ja Tuusulan kunnan välillä kiinteistöllä 858-407-3-309.

384 § Tuusulan Ritariperho As. Oy, maankäyttösopimus ja alueiden luovuttamista koskeva esisopimus, Lahela

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 4.9.2015 allekirjoitetun maankäyttösopimuksen ja alueiden luovutusta koskevan esisopimuksen Asunto Osakeyhtiö Tuusulan Ritariperhon ja Tuusulan kunnan välillä koskien kiinteistöä 858-407-3-307.

385 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti ottaa käsiteltäväkseen kunnanjohtajan päätöksen 14.9.2015 nro 69: Ukkola Esa, kulttuuripalveluiden tulosalueen tulosaluepäällikkyys ajalla 1.10.2015-30.9.2016 ja palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

Kunnanhallitus päätti, ettei muita esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

386 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

Esityslista

 

Takaisin