Kunnanhallituksen päätöksiä 19.10.2015

19.10.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

428 § Valtuuston 12.10.2015 pidetyn kokouksen päätösten laillisuus ja täytäntöönpano

Kunnanhallitus päätti todeta KunL 56 §:n mukaisesti valtuuston 12.10.2015 pidetyn kokouksen päätösten syntyneen laillisessa järjestyksessä ja olevan täytäntöönpanokelpoisia.

429 § Leppäranta (858-413-6-19) ja Leppäranta I (858-413-6-23), tilojen pohjahintojen asettaminen

Kunnanhallitus päätti asettaa tilan Leppäranta (858-413-6-19) pohjahinnaksi 350 000 e ja tilan Leppäranta I (858-413-6-23) pohjahinnaksi 160 000 e.

430 § Koy Focus Gate Logistigs, alueiden vaihtoa koskeva sopimus, Ruotsinkylä, Maantiekylä

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 7.10.2015 alueiden vaihtoa koskevan sopimuksen Tuusulan kunnan ja Kiinteistö Oy Focus Gate Logistics:in välillä koskien kiinteistöjä Mulltag RN:o 2:322 (858-411-2-322) ja Pumpputie RN:o 2:339 (858-411-2-339) Tuusulan kunnassa.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

431 § Perustettava yhtiö Riihikallio Talo E, lausunto korkotukilaina- ja investointiavustushakemuksesta

Kunnanhallitus päätti puoltaa Yrjö ja Hanna -säätiön perustettava yhtiö Riihikallio Talo E:lle myönnettävää korkotukilainaa sekä erityisryhmien avustusta.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

432 § Tukuki, Lahelanpellon kehitysvammaisten asumisyksikön korkotukilaina- ja investointiavustushakemus, lausunto

Kunnanhallitus päätti puoltaa Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:n vuokratalo Neitoperholle myönnettävää pitkäaikaista korkotukilainaa ja investointiavustusta.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

433 § Mäntsälän kunnan hulevesiohjelma 2015 luonnos, lausunto

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi Mäntsälän hulevesiohjelman 2015 luonnoksen ja antaa esityslistan perusteluosan mukaisen lausunnon.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

434 § Maankäyttö- ja rakennuslain muuttaminen, luonnos hallituksen esitykseksi, lausunto ympäristöministeriölle

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi ympäristöministeriön lausuntopyynnön 16.9.2015 dnro YM6/500/2015 ja luonnoksen hallituksen esitykseksi maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta sekä korkeimman hallinto-oikeuden vuosikirjapäätöksen 17.9.2015 KHO:2015:139.

Kunnanhallitus päätti antaa esityslistan perusteluosan mukaisen lausunnon ja liittää siihen korkeimman hallinto-oikeuden vuosikirjapäätöksen 17.9.2015 KHO:2015:139 ympäristöministeriölle toimitettavaksi.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

435 § Liikekeskuskonseptin kilpailutus ja Hyrylän keskustan kehittämistä koskevat jatkotoimenpiteet

Kunnanhallitus päätti todeta, että Ramboll Oy:n laatiman liikekeskusselvityksen sivuilla 21-24 esitetyt johtopäätökset ja suositukset sekä niiden perustelut ovat johdonmukaisia ja tarjoavat hyvän tavan edetä Hyrylän keskustan kaupallisessa toteutuksessa.

Kunnanhallitus päätti, että Järvenpääntien molempia puolia kehitetään, jotta Hyrylän kävelykeskustasta tulee toimiva ja palvelut saadaan toivotulle tasolle.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan asiakirjan ”Aiesopimus Hyrylän liikekeskuksen suunnittelusta ja toteutuksesta, suunnitteluvaraus”.

Kunnanhallitus päätti, että Project Indigo -ehdotusta edelleen kehitettäessä tulee kiinnittää erityistä huomiota pysäköintijärjestelyjen laadukkaaseen toteutukseen ja mahdollistaa riittävät erikoiskaupan palvelut.

Kunnanhallitus päätti edellyttää, että nykykeskustan kehittämistä koskevat linjaukset ja mahdolliset suunnitteluvarauksia koskevat esitykset tuodaan kunnanhallituksen käsittelyyn heti kuntakehityslautakunnan 28.10.2015 pidettävän kokouksen jälkeen.

436 § Tietoliikenneverkon hankinta

Kunnanhallitus päätti, että Tuusulan kunta hankkii tietoliikenneverkon palvelut Elisa Oyj:ltä ja sopimuskauden pituus on 48 kk + 12 kk:n optio.

437 § Tilakeskuksen päällikön viran täyttäminen, haastattelut

Kunnanhallitus päätti, että haastatteluun kutsutaan seuraavat hakijat: Ismo Aalto, Tiina Andersson, Esko Halmesmäki, Kari Komonen ja Pekka Nirhamo.

Kunnanhallitus päätti nimetä Petri Ahosen, Kari Frimanin, Pasi Huuhtasen ja Päivö Kuusiston haastatteluryhmään toteuttamaan haastattelut ja käyttämään lisäksi tarvittaessa soveltuvuusarviointia.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

438 § Peussa Laura, eron myöntäminen luottamustoimesta ja liikuntalautakunnan jäsenen vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Laura Peussalle eron liikuntalautakunnan jäsenen tehtävästä ja valita Peussan tilalle uuden jäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

439 § Peussa Laura, eron myöntäminen luottamustoimesta ja sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsenen vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Laura Peussalle eron sosiaali- ja terveyslautakunnan varajäsenen tehtävästä ja valita Peussan tilalle uuden varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

440 § Peussa Laura, eron myöntäminen luottamustoimesta ja rakennuslautakunnan varajäsenen vaali

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää myöntää Laura Peussalle eron rakennuslautakunnan varajäsenen tehtävästä ja valita Peussan tilalle uuden varajäsenen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

441 § Peussa Laura, eron myöntäminen Kellokosken kehittämistoimikunnan jäsenyydestä ja uuden jäsenen valinta

Kunnanhallitus päätti myöntää Laura Peussalle eron Kellokosken kehittämistoimikunnan jäsenyydestä ja valita hänen tilalleen uudeksi jäseneksi Erja Isomäen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

442 § Lukiokoulutuksen järjestäminen Keudan jäsenkunnille yhteistyössä Keudan kanssa, aloite

Kunnanhallitus päätti esittää muille Keudan jäsenkunnille, että Keuda selvittää mahdollisuudet alueen lukiokoulutuksen ja Keudan nykyistä tiiviimpään yhteistyöhön sekä lukiokoulutuksen mahdolliseen järjestämiseen Keudan toimintana.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

443 § Palvelualoitekokeilu Tuusulaan, aloite

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, ettei palvelualoitetta oteta tässä vaiheessa käyttöön Tuusulan kunnassa vaan seurataan Jyväskylän kokeilua ja mahdollisesti muiden palvelualoitteen käyttöön ottavien kuntien kokemuksia ja palataan asian käsittelyyn em. kokeilun tulosten selvittyä.

Kunnanhallitus päätti katsoa valtuutettu Laura Mannisen 12.5.2014 § 71 esittämän Kokoomuksen valtuustoryhmän aloitteen tulleen käsitellyksi.

444 § Sosiaali- ja terveysalan yksityisten palvelutarjoajien palvelulehtisen tekeminen ja jakelu, aloite

Kunnanhallitus päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

445 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

446 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.


Esityslista

Takaisin