Tuusulan Uimahalli valittiin vuoden uimahalliksi 2015!

11.11.2015

Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliitto (SUH) palkitsee vuosittain toimijoita, jotka aktiivisesti edistävät uimataitoa ja vesiturvallisuutta. Tänä vuonna korostui palkittujen monipuolinen ote ja osaaminen SUH:n mission mukaiseen toimintaan - ettei yksikään hukkuisi.

Vuoden uimahallissa ovet avoinna kaikille

Vuoden uimahalliksi valittiin Tuusulan uimahalli. "Tuusulassa on huomioitu monipuolisesti erilaiset uimarit, vesiliikuntaryhmät ja näiden erityistarpeet esimerkiksi esteettömyyteen liittyen. Allasosaston henkilökunnalle järjestetään erilaisia ohjaustoimintaan liittyviä koulutuksia. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että allasosastolla työskentelevien ammattitaito on erittäin monipuolinen, millä on suuri merkitys uimahallin toiminnan kehittämisessä, kehuu SUH:n tekninen asiantuntija Ilpo Johansson."

Tuusulan kunta edistää uimahallissa kuntalaisten liikkumista monin eri tavoin. Toimintaa hallissa järjestävät henkilökunnan ja lisäksi paikalliset urheiluseurat ja yhteisöt, sekä allasosastoilla että muissa hallin liikuntatiloissa. Uimahallin kävijämäärät ovat vuosittain yli 250 000 kävijää, joten turvallisuuteen ja henkilökunnan osaamiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Työtä tehdään yhdessä hallissa toimivien yritysten, seurojen ja henkilökunnan sekä kunnan kiinteistöstä vastaavan tilakeskuksen kanssa.

Tuusulan uimahallin henkilöstö, esimies Pasi-Jussi Hyytisen johdolla vastaanotti vuoden uimahalli -palkinnon keskiviikkona 11.11.2015. Uimahallilla järjestetyssä tilaisuudessa palkittiin lisäksi Pisara -palkinnolla Virkistysuimala Puikkarin esimies Aini Seppänen ja Erikoispisara -palkinnolla Apulaiskomentaja Ismo Siikaluoma Suomenlahden merivartiostosta. Palkintojen myöntämisessä painotetaan ammatillista kehitäämistä, aktiivisuutta, positiivisuutta ja toiminnan monipuolisuutta. SUH:n vuoden valintoja on tehty vuodesta 1994.

www.suh.fi

LIIKUNTAPALVELUT

Takaisin