Tuusulalainen Konditoria pH7 valittiin vuoden uusmaalaiseksi yritykseksi

12.11.2015

Laatuun ja omaperäiseen liikeideaan luottava Konditoria pH7 Oy Tuusulasta ja innovatiivinen spray-tuotteiden aerosolipakkaamo Pentisol Oy Järvenpäästä on valittu vuoden 2015 uusmaalaisiksi yrityksiksi. Molempien yritysten taustalla on yrittäjäpariskunta. Valinnat julkistettiin Uudenmaan maakuntaparlamentissa M/S Silja Symphonylla torstaina 12. marraskuuta. Palkinnot luovutti maakuntahallituksen puheenjohtaja Outi Mäkelä.

Palkitut yritykset ovat menestyneet myös muilla foorumeilla. Konditoria pH7 on valittu Tuusulan vuoden yrittäjäksi 2013 ja yrityksen suklaa on saanut arvostetun Design from Finland -merkin. Pentisol on palkittu maineikkaassa KasvuOpen -kisassa.

- Uusimaa on Suomen vahvin yrittäjyysalue, ja elinvoimainen yritystoiminta on yksi maakunnan menestyksen avaintekijöitä. Olemme ylpeitä, että saamme palkita näin edistykselliset uusmaalaiset yrittäjät, Mäkelä kiitteli palkittuja.

Konditoria pH7 voitti kaupan- ja palvelualan yritysten sarjan

Vuoden kaupan- ja palvelualan yritykseksi valittu Konditoria pH7 on erikoistunut suklaan, jäätelön ja leipomotuotteiden valmistukseen. Yritys on kovassa kasvussa. Viime vuosina liikevaihto on kasvanut merkittävästi ja henkilöstöä on palkattu lisää. Yritys on myös tehnyt isoja investointeja, jotka tähtäävät ulkomaan vientiin.

Konditoria myy tuotteita muun muassa ravintoloille ja hotelleille, mutta myös kuluttajille. Yrityksellä on vähittäismyymälä Helsingissä sekä moderni tuotantolaitos ja tehtaanmyymälä Tuusulassa. Tuusulan myymälän yhteydessä toimii myös lounas- ja tilausravintola sekä pitopalvelu.

Yrityksen periaatteena on välttää lisäaineiden käyttöä ja suosia kotimaisia, tuoreita raaka-aineita.

- Yritys hakee laatua ja omaperäisyyttä; esimerkiksi patongin leipomiseen hankittiin opettaja Ranskasta ja jäätelön valmistukseen Italiasta, kertoi palkintoseremonioissa valintaraatia edustanut Helsingin yrittäjien puheenjohtaja Pentti Rantala.

Uudenmaan liitto yhteistyökumppaneineen kannustaa yrittäjyyteen palkitsemalla vuosittain menestyneet yritykset.  Palkintoja myönnetään kaksi, toinen kaupan tai palvelualan yritykselle ja toinen tuotannolliselle yritykselle.

Raati painottaa valinnassaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä.

Lisätietoja vuoden uusmaalaisesta yrityksestä:

Uudenmaan liitto

Konditoria pH7

 

Takaisin