Tuusulan omakotitontit esillä Hyrylän joulunavauksessa

23.11.2015 klo 14.30

Tuusulan omakotitonttitarjontaan voi tutustua Hyrylän joulunavauksessa perjantaina 27.11. Tontteja esitellään Tuusulan kunnantalolla klo 18-20. Tonttipisteessä voi osallistua pihajouluvalojen arvontaan.  

Myynnissä on kaupunkimaisia tontteja Hyrylän keskustasta, Klaavonkalliosta ja puutarhakaupunkimaisia tontteja juna-aseman läheltä Jokelan Peltokaaresta. Klaavonkallion tontit sijaitsevat aivan Hyrylän joulunavausalueen tuntumassa.

Hyrylän Klaavonkalliosta on myynnissä 5 kpl pieniä, kaupunkimaisia omakotitontteja. Tuuliviirinkujasta muodostuu puukaupunkimainen, moderneista rintamamiestaloista rakentuva alue. Alue sijaitsee aivan Hyrylän keskustassa, joten kauppaan, uimahalliin, kirjastoon ja linja-autoasemalle on muutaman minuutin matka. Lapsiperheiden palvelut ovat myös vieressä. Hyökkälän yhtenäiskouluun on matkaa puoli kilometriä ja useita Hyrylän päiväkoteja on lähistöllä. Myös Tuusulanjärvelle on lyhyt matka. Tuuliviirinkujan tontit myydään tarjousten perusteella.

Jokelan Peltokaaresta on myynnissä 38 kpl omakotitontteja. Tontit ovat kooltaan 750-1505 m2. Ensimmäinen alue Peltokaaresta on rakentunut muutama vuosi sitten. Peltokaaren lähikoulu on Lepolan koulu, jonka yhteydessä sijaitsee myös Lepolan päiväkoti. Lähikouluun on matkaa 1,5 km.

Jokelassa on hyvät peruspalvelut ja taajama sijaitsee pääradan varrella. Junamatka Helsingistä Jokelaan taittuu 34 minuutissa. Jokelaa kehitetään puutarhakaupunki-idean pohjalta: Jokelan keskustan ja juna-aseman ympärille rakentuu puutarhakaupunkimaisia pientaloalueita. 

Lisätietoja omakotitonteista www.tuusulantontit.fi.

Lisätietoja Hyrylän joulunavauksesta. Tapahtuma on maksuton.

Tontti pukinkonttiin! 

Takaisin