Kunnanhallituksen päätöksiä 23.11.2015

23.11.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

506 § Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan organisaatiomuutokseen liittyvä hallintosäännön ja johtosääntöjen muuttaminen

Kunnanhallitus päätti ottaa asian valtuuston 7.12.2015 pidettävän kokouksen esityslistalle ja tehdä ehdotuksen valtuustolle 30.11.2015 pidettävässä kokouksessa.

507 § Kuuma-seutu liikelaitoksen talous- ja toimintasuunnitelma 2016

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää merkitä asian tiedokseen.

508 § Tuusulan Tekonurmi Oy, omavelkainen takaus

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää antaa yhteensä enintään 465 000 euron omavelkaiset takaukset Tuusulan Tekonurmi Oy:n vuodenvaihteessa 2015-2016 kilpailutettaville rahalaitoslainoille seuraavin ehdoin:

- pitkäaikainen investointilaina, enintään 390 000 euroa; taattavan lainan laina-aika 10 vuotta, lainaa lyhennetään vuosittain joka tasalyhennyksinä tai tasaerinä (annuiteetti)

- rakennusaikainen rahoitus, enintään 75 000 euroa; taattava laina tai rahoituslimiitti maksetaan kokonaisuudessaan pois heti rakentamisvaiheen jälkeen, viimeistään vuoden 2016 loppuun mennessä

- takausprovisio on 0,8 % p.a.

- lainatakaukselle ei edellytetä vastavakuuksia

- oikeuttaa kunnan talousjohtajan päättämään kunnan takausten tarkemmat ehdot.

509 § Kunnan ja Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:n välinen yhteistyö rakennushankkeessa

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteessä olevan Tuusulan kunnan ja Tukukin välisen yhteistoimintasopimusluonnoksen ja vuokrasopimusluonnoksen.

Kunnanhallitus päätti oikeuttaa sosiaali- ja terveystoimenjohtajan tekemään vuokrasopimukseen tarvittavat muutokset ja tarkennukset ja allekirjoittamaan vuokrasopimuksen.

510 § Kunnanhallituksen ja valtuuston kokoukset vuonna 2016

Kunnanhallitus päätti pitää kokouksensa vuonna 2016 esityslistan liitteen mukaisesti kesätaukoa ja valtuuston kokoontumispäiviä lukuun ottamatta pääsääntöisesti maanantaisin klo 17.00.

Kunnanhallitus päätti, että kutsu, joka sisältää kokouksessa käsiteltävien asioiden esityslistan lähetetään kunnanhallituksen jäsenille, varajäsenille ja valtuuston puheenjohtajille, kunnanjohtajalle ja kunnan johtoryhmän jäsenille, valtuustoryhmien puheenjohtajille, tarkastuslautakunnalle, kunkin valtuustoryhmän kunnallisjärjestön tai vastaavan nimeämälle 1-2 edustajalle, kunnansihteerin nimeämille viranhaltijoille.

Kunnanhallitus päätti, että kokouskutsu esityslistoineen lähetetään sähköisesti, jollei sitä erikseen pyydetä paperitulosteena ja että luettelo kokouksessa käsiteltävistä asioista lähetetään valtuutetuille sähköisesti.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää pitää kokouksensa vuonna 2016 esityslistan liitteen mukaisesti eli kokoontua seuraavina päivinä pääsääntöisesti klo 18.00: ma 25.1.2016, ma 14.3.2016, ma 9.5.2016, ma 6.6.2016, ma 29.8.2016, ma 10.10.2016, ma 7.11.2016 ja ke 7.12.2016 (klo 15).

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää kokoontua valtuuston informaatiotilaisuuksiin pääsääntöisesti valtuuston kokousta edeltävänä torstaina valtuuston kokouskutsussa ilmoitettuna aikana.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että valtuusto kutsutaan koolle jokaiselle valtuutetulle lähetettävällä kokouskutsulla, joka lähetetään vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta ja johon liittyy esityslista käsiteltävistä asioista perusteluineen ja kunnanhallituksen ehdotukset valtuuston päätöksiksi.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että valtuuston kokouskutsu lähetetään esityslistoineen kunnanhallituksen jäsenille, kunnanjohtajalle ja kunnan johtoryhmälle.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että kokouskutsu esityslistoineen lähetetään sähköisesti, jollei sitä erikseen pyydetä paperitulosteena.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että ilmoitus valtuuston kokouksen ajasta ja paikasta sekä tarkastetun pöytäkirjan yleisesti nähtävillä oloajasta ja -paikasta julkaistaan valtuuston päättämässä ilmoituslehdessä sekä Tuusulan kunnan www-sivuilla osoitteessa www.tuusula.fi.

511 § Kuntajohtamisen kehittäminen, luottamushenkilöorganisaation ja johtamisen vaihtoehdot

Kunnanhallitus päätti ottaa asian valtuuston 7.12.2015 pidettävän kokouksen esityslistalle ja tehdä ehdotuksen valtuustolle 30.11.2015 pidettävässä kokouksessa.

512 § Sulan osayleiskaava

Kunnanhallitus päätti hyväksyä Sulan osayleiskaavan lausuntoihin ja muistutuksiin laaditut vastineet ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää hyväksyä Sulan osayleiskaavan.

513 § Högberginmäen asemakaava

Kunnanhallitus päätti ottaa asian valtuuston 7.12.2015 pidettävän kokouksen esityslistalle ja tehdä ehdotuksen valtuustolle 30.11.2015 pidettävässä kokouksessa.

514 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

515 § Toimielinten pöytäkirjoja 

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

Takaisin