Kunnanhallituksen päätöksiä 7.12.2015

07.12.2015

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

534 § Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan organisaatiomuutokseen liittyvä hallintosäännön ja johtosääntöjen muuttaminen

Jussi Salonen esitti Pasi Huuhtasen ja Liisa Sorrin kannattamana, että kuntakehityslautakunnan 4 §:n 8. ja 9. kohdan välissä olevassa lauseessa ”Ellei asian luonteesta tai kiireellisyydestä muuta johdu, kuntakehityslautakunta” sana tai muutetaan sanaksi ja. Äänin 8-3 kunnanhallitus päätti hyväksyä muutosesityksen.

Jussi Salonen esitti Pasi Huuhtasen ja Aila Koivusen kannattamana, että kuntakehityslautakunnan 5 §:n 12. kohdaksi lisätään ”Kaavoitussuunnitelman tai hyväksytyn kaavahakemuksen mukaisista kaavoituksen käynnistämissopimuksista”. Äänin 8-3 kunnanhallitus päätti hyväksyä muutosesityksen.

Jussi Salonen esitti Pasi Huuhtasen ja Aila Koivusen kannattamina, että kuntakehityslautakunnan 6 §:ssä kuntakehitysjohtajan toimivaltaa käsittelevän toisen kohdan alkuosa muutetaan seuraavaksi: ”- päättää asemakaavassa asunto- ja työpaikkarakentamiseen osoitettujen tonttien…”. Äänin 8-3 kunnanhallitus päätti hyväksyä muutosesityksen.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää hyväksyä Tuusulan kunnan hallintosäännön sekä kuntakehityslautakunnan, teknisen lautakunnan, rakennuslautakunnan ja vesihuoltoliikelaitoksen johtosäännöt muutoin esityslistan liitteen mukaisena.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää saattaa hallintosäännön 48 §:n kuntakehityslautakunnan osalta voimaan jo 8.12.2015, jotta lautakunta voi tehdä tarvittavat tulosyksikköjen esimiesten nimeämistä koskevat päätökset.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää saattaa hallintosäännön muilta kuin edellä mainituin osin ja johtosäännöt tulemaan näin muutettuina voimaan 1.1.2016.


Esityslista

Takaisin