Kunnanhallituksen päätöksiä 11.4.2016

11.04.2016

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

127 § Tilinpäätös 2015

Kunnanhallitus päätti hyväksyä ja allekirjoittaa tilinpäätöksen ja toimittaa sen tilintarkastajan ja tarkastuslautakunnan käsiteltäväksi.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä, että tilinpäätöksen liitetietoja voidaan täydentää ja tekstissä havaitut mahdolliset kirjoitusvirheet korjata.

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa kunnanhallituksen puheenjohtajan ja kunnanjohtajan antamaan tilintarkastajalle vuoden 2015 tilinpäätöstä koskevan vahvistusilmoituskirjeen.

Kunnanhallitus päätti saattaa tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valtuuston käsiteltäväksi.

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että tilikauden tulos -1 154 537,22 euroa käsitellään siten, että poistoeroa puretaan uimahallin poistoa vastaavasti 99 979,98 euroa ja että tilivuoden 2015 alijäämä 1 054 738,01 euroa kirjataan omaan pääomaan tilikauden yli/alijäämä-tilille.

128 § Ideakilpailu kumppanuusperiaatteella ja Monion sijainti

Kunnanhallitus päätti, että Monio-hankkeen rakentamista suunnitellaan esityslistan liitteenä olevassa esityksessä olevan sijaintivaihtoehdon A mukaiselle paikalle.

Lisäksi kunnanhallitus päätti ohjata lukion/Monion jatkosuunnittelua seuraavasti:

- kirjasto rajataan ulos suunnittelusta

- lähtökohtana jatkosuunnittelulle on kokonaiskustannusten rajaaminen 20 milj. euroon

129 § Sosiaaliasiamiehen toiminta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehitys vuonna 2015, selvitys

Kunnanhallitus päätti merkitä tiedoksi selvityksen sosiaaliasiamiehen toiminnasta sekä sosiaalihuollon asiakkaiden oikeuksien ja aseman kehityksestä vuonna 2015.

130 § Toimielinten pöytäkirjat nähtäville Tuusulan nettisivuilla, aloite

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa valtuutettu Jussi Salosen 14.3.2016 § 32 esittämän aloitteen tulleen käsitellyksi.

131 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

132 § Toimielinten pöytäkirjoja

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainituissa toimielinten pöytäkirjoissa käsiteltyjä asioita oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

Takaisin