Kunnanhallituksen päätöksiä 2.5.2016

02.05.2016

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

161 § Kiinteistö Oy Impilinnan osakkeiden myynti

Ari Nyman esitti, että asia palautetaan uudelleen valmisteltavaksi. Esitys raukesi kannattamattomana.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen, jolla Afman Oy ostaa Tuusulan kunnalta 575 osaketta ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymältä 575 osaketta, jotka oikeuttavat hallitsemaan Tuusulan kunnan Kellokosken kylässä osoitteessa Toimelantie 2, 04500 Tuusula, sijaitsevaa Impilinna -nimistä tilaa RN:o 3:1785 sekä oikeuttavat omistamaan ja hallitsemaan sillä sijaitsevia rakennuksia, 200.000 euron kauppahinnalla sillä ehdolla, että ostaja sitoutuu maksamaan yhtiöllä olevan Kuntarahoitus Oyj:n myöntämän lainan 31.7.2016 mennessä kokonaisuudessaan ja muutoin kauppakirjassa mainituin ehdoin.

Kunnanhallitus päätti oikeuttaa kauppakirjan allekirjoittajien tarvittaessa tekemään kauppakirjaan pieniä, teknisluonteisia tarkistuksia ja allekirjoituksillaan hyväksymään lopullisen kauppakirjan.

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 21.8.1998 allekirjoitetun tenniskentän vuokrasopimuksen muutettavaksi siten, että sopimus on voimassa 31.5.2019 saakka ja sen jälkeen toistaiseksi siten, että irtisanomisaika on yksi vuosi.

Ari Nyman jätti asiasta eriävän mielipiteen.

162 § Tuusulan kunnan liittyminen osuuskunta Kellokosken Valokuidut jäseneksi

Kunnanhallitus päätti, että Tuusulan kunta liittyy Osuuskunta Kellokosken Valokuidut jäseneksi.

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa tietohallintopäällikön allekirjoittamaan liittymäsopimuksen.

163 § Keski-Uudenmaan vesiensuojelun liikelaitoskuntayhtymän ja Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymän tehtävien järjestäminen, menettelytapaohje kunnan edustajille

Kunnanhallitus päätti antaa Keski-Uudenmaan vesiensuojelun liikelaitoskuntayhtymässä ja Tuusulan seudun vesilaitos kuntayhtymässä toimiville Tuusulan kunnan edustajille esityslistatekstissä olevan menettelytapaohjeen.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

164 § Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan talous- ja asiakaspalvelupäällikön viran täyttäminen

Kunnanhallitus päätti julistaa talous- ja asiakaspalvelupäällikön viran uudelleen haettavaksi ja todeta, että aiemmin virkaa hakeneet otetaan ilman eri hakemusta huomioon uudessa hakumenettelyssä.

Kunnanhallitus päätti valtuuttaa vt. kuntakehitysjohtajan hoitamaan käytännön hakumenettelyn.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

165 § Timoskainen Vesa Tapani; perintöhakemus valtiokonttorille

Kunnanhallitus päätti hakea Valtiokonttorilta Vesa Tapani Timoskaisen kuolinpesän omaisuutta luovutettavaksi kunnalle käytettäväksi puoliksi sosiaali- ja terveystoimen esittämään ”Kotona asumista tukevaan hankkeeseen” ja puoliksi kasvatus- ja sivistystoimen esittämään” Hyvinvointia kulttuurista - kaikille kuntalaisille -hankkeseen”.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

166 § Sipoon kehitysvammaisten oppilaiden ottaminen Mikkolan kouluun sopimuksen perusteella

Asia poistettiin esityslistalta.

167 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.

 

Esityslista

Takaisin