Tuusulan kirjastot osallistuvat Koko kansa lukee -kampanjaan 4.-24.7.2016

27.06.2016 klo 08.00

Lomalukemista e-kirjana kirjastosta!

Kirjastojen yhteinen e-kirjakampanja, Koko kansa lukee, järjestetään jälleen heinäkuussa. Silloin vaikka kaikki suomalaiset voivat lainata kampanjassa mukana olevia e-kirjoja yhtaikaa. Lainan voi tehdä missä vain - laiturinnokassa tai vaikka ulkomaanmatkalla. Riittää, että on kirjastokortti ja henkilökohtainen tunnusluku sekä lainaa tehtäessä on käytettävissä verkkoyhteys.

Koko kansa lukee -kampanjaan on valittu lukuelämyksiksi kolme suosittua teosta, jotka sopivat kesätunnelmiin. Matti Laineen Merkitty mies vie keskellä hellettä jääkiekon ja rikoksen pariin, Tommi Hellstenin Pysähdy - olet jo perillä auttaa miettimään loman jälkeisen elämän parantamista ja Karin Erlandssonin Minkriket kertoo sukutarinaa turkistarhausseuduilta. Lue vaikka kaikki kolme - ne ovat kampanja-aikana rajoittamattomasti lainattavissa e-kirjastosta.

Kirjaston e-kirjoja voi lukea helposti verkossa samaan tapaan kuin avaisi nettisivun. Kirjat voi myös ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Nyt ei siis tarvitse lähteä mökiltä kirjastoon, e-kirjan voi lainata juuri siellä missä on, vain nettiyhteys tarvitaan. Lainaaminen on myös kesäisen huoletonta. E-kirjalainat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä, joten kirjastoon ei niiden takia tarvitse kiirehtiä.

Mikäli e-kirjan lukeminen ei vielä ole tuttua, opastusta saa omasta kirjastosta.

Kaikki kampanjakirjat löytyvät 4.7.2016 oman kirjaston verkkokirjastosta tai osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi. Sieltä löytyy myös muuta kirjastojen e-aineistoa, jota voi käyttää omalla puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Lomatunnelmaisen e-lukukampanjan takana ovat kirjastot ja kustantajat Bazar, Minerva sekä Shildts&Söderströms ja Ellibs.

Koko kansa lukee - lue sinäkin!

Lisätietoa kampanjasta:

Kirjastot.fi/kokokansalukee

Koko kansa lukee -kampanja

 

 

Takaisin