Vuoden uusmaalaisia yrityksiä haetaan taas - ehdota 15.9. mennessä

27.06.2016

Törmäsitkö mainioon yritykseen Uudellamaalla? Saitko esimerkillistä palvelua? Uudenmaan liitto ottaa vastaan ehdotuksia Vuoden uusmaalainen yritys 2016 -tunnustuksen saajiksi 15.9. saakka.

Palkintoja jaetaan kolmessa kategoriassa: tuotannolliselle yritykselle, kaupan tai palvelualan yritykselle ja nyt ensimmäistä kertaa myös start up -yritykselle. Ehdotuksen voi tehdä esimerkiksi yritykseen tyytyväinen asiakas tai organisaatio. Yrittäjä voi tarjoutua ehdolle myös itse.

- Palkinnoilla haluamme antaa tunnustusta alueen esimerkillisille yrityksille sekä kannustaa yritystoimintaan. Nyt palkitaan myös vuoden start up -yritys, koska start up -kulttuuri elää vahvimpana Suomessa Uudellamaalla. Sieltä nousevat tulevaisuuden menestystarinat, toteaa Uudenmaan liiton elinkeinopäällikkö Mari Kuparinen.

Palkinnot julkistetaan marraskuussa

Päätökset palkittavista tekee asiantuntijaraati, jossa ovat edustettuina Uudenmaan liitto, Uudenmaan ELY-keskus, alueen yrittäjäjärjestöt sekä Helsingin seudun kauppakamari. Raadin puheenjohtajana on Helsingin Yrittäjien Sarianne Reinikkala. Valinnat julkistetaan marraskuussa Uudenmaan maakuntaparlamentissa.

Valinnassa painotetaan yrityksen liikeidean omaperäisyyttä, hallittua ja kannattavaa kasvua sekä yrityksen vaikutusta seudun työllisyyteen ja tuote- ja palvelutarjontaan. Ansioiksi lasketaan myös aktiivinen toiminta yrittäjyyden ja yrittäjien yhteistyön edistämisessä. Start up -yrittäjyyttä arvioidaan liikeidean innovatiivisuuden, skaalautuvuuden ja uskottavuuden, yrittäjätiimin uskottavuuden sekä nopean kasvun ja kansainvälistymisen näkymien perusteella.

Perinteisiä yrittäjätunnustuksia on jaettu Uudellamaalla jo yli 20 vuotta. Viime vuonna palkittiin laatuun ja omaperäiseen liikeideaan luottava Konditoria pH7 Oy Tuusulasta ja innovatiivinen spray-tuotteiden aerosolipakkaamo Pentisol Oy Järvenpäästä.

> Ehdota tunnustuksen saajaa verkkolomakkeella

Lisätietoja: Uudenmaan liiton elinkeinopäällikkö Mari Kuparinen, puh. 044 371 9450

Takaisin