Kunnanhallituksen päätöksiä 22.8.2016

22.08.2016

Päätöstiedotteessa mainitut liitteet ovat esityslistan liitteitä. Linkki esityslistaan löytyy päätöslistan lopusta. Päätökset vahvistuvat kokousta seuraavan viikon tiistaina, kun tarkastettu pöytäkirja asetetaan nähtäville, paitsi sellaisissa asiakohdissa, jotka kokous tarkastaa ja hyväksyy välittömästi.

275 § Kuntakehityksen ja tekniikan toimialan talous- ja asiakaspalvelupäällikön viran täyttäminen, virkavaali

Kunnanhallitus päätti valita talous- ja asiakaspalvelupäällikön virkaan kauppatieteiden maisteri Jussi Rantalan.

Kunnanhallitus päätti, että virasta maksettava tehtäväkohtainen palkka on 4 531,97 euroa kuukaudessa ja että valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kunnanhallitus päätti todeta, että virkavaali on ehdollinen ja se vahvistetaan, kun valittu on toimittanut todistuksen terveydentilastaan.

276 § Varuskunta-alueen lämpökeskuksen vuokrasopimuksen irtisanominen

Asia poistettiin esityslistalta.

277 § Leppäranta I (858-413-6-23), Rusutjärvi, pohjahinnan muuttaminen

Kunnanhallitus päätti, että tilan Leppäranta I (858-413-6-23) pohjahintana pidetään 160 000 €.

278 § Vähälä Eila, Antti, Marja, Olli, Jaana, Kaarle sekä Vähälä-Aranko Tarja, määräalan osto kiinteistöstä 858-401-4-85, Sula

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistan liitteenä olevan 17.8.2016 allekirjoitetun kauppakirjan, jolla Tuusulan kunta ostaa noin 5,1 ha:n suuruisen määräalan kiinteistöstä Uutela RN:o 4:85 (858-401-4-85) Tuusulan kunnan Hyrylästä, 353 500 euron kauppahinnalla ja muutoin kauppakirjassa mainituin ehdoin.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän asian osalta välittömästi kokouksessa.

279 § Uudenmaan liitto, jäsenmaksuosuudet 2017

Kunnanhallitus päätti todeta näkemyksenään seuraavaa:

Tuusula pitää nykyisessä taloudellisessa tilanteessa perusteltuna, että jäsenkuntien maksuosuudet ja liiton toimintamenot eivät kasva vuonna 2017.

Kunnanhallitus päätti tarkastaa ja hyväksyä pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi kokouksessa.

280 § Kuuma-kuntien yhteishankkeiden henkilöstöasioissa noudatettavia periaatteita koskevan sopimuksen ja siihen liittyvän paikallisen sopimuksen irtisanominen

Kunnanhallitus päätti heti irtisanoa KUUMA-kuntien yhteishankkeiden henkilöstö-asioissa noudatettavia periaatteita koskevan puitesopimuksen sekä Tuusulan em. sopimusta täydentävän paikallissopimuksen.

281 § Maankäyttö- ja rakennuslain 53 §:n mukainen rakennuskielto, Jokelan Palojoenpuiston alue

Kunnanhallitus päätti ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää, että esityslistan liitekartassa esitetylle asemakaava- ja asemakaavamuutosalueelle määrättyä MRL 53 §:n mukaista rakennuskieltoa jatketaan kahdella vuodella 31.8.2018 saakka ja että päätöstä on noudatettava MRL 202 §:n nojalla ennen kuin se on saanut lainvoiman.

282 § Luonnos hallituksen esitykseksi maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta, lausunto

Kunnanhallitus päätti antaa luonnoksesta hallituksen esitykseksi maankäyttö- ja rakennuslain muuttamisesta esityslistalla esitetyn lausunnon.

283 § Finsora Oy, kaavamuutoshakemus

Kunnanhallitus päätti, että Tuusulan kunta käynnistää kaavamuutoksen valmistelun kun kaavoituksen käynnistämissopimus on hyväksytty.

284 § Hevosurheilukeskuksen kaavoittaminen, aloite

Kunnanhallitus päätti hyväksyä esityslistalla olevan selvityksen aloitteen johdosta ja ehdottaa valtuustolle, että valtuusto päättää katsoa Sari Vilénin ja usean muun valtuutetun 7.12.2015 § 184 tekemän aloitteen tulleen käsitellyksi.

285 § Viranhaltijapäätökset

Kunnanhallitus päätti, ettei esityslistalla mainittuja viranhaltijapäätöksiä oteta kuntalain 51 §:n nojalla kunnanhallituksen käsiteltäväksi.


Esityslista

Takaisin