Löydä & tarjoa työtä läheltä sinua

20.09.2016

Tuusulan kunta on mukana uudessa Duuniportaali.fi -palvelussa. Järvenpään, Keravan ja Tuusulan yhteistyössä kehittämä palvelu auttaa työnhakijaa ja työnantajaa kohtaamaan. 

Duuniportaali.fi-palvelu on kehitetty paikallisen työllistämisen ja työllistymisen avuksi, helpottamaan mukana olevien kuntien työllisyystilannetta. Palvelu ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan toimii paikallisesti. Sen tavoitteena on paitsi vähentää pitkäaikaistyöttömyyttä, myös tehdä näkyväksi piilotyöpaikkoja sekä työkokeilumahdollisuuksia ryhmille, jotka ovat astumassa työmarkkinoille tai tahtovat päästä niille takaisin. Palvelu myös ohjaa alueen työnetsijöitä löytämään uusia mahdollisuuksia kodin läheltä sekä tarjoaa työkokeilu- ja kesätyöllistymispaikkoja.

Duuniportaali helpottaa sekä yrityksen rekrytointiprosessia että madaltaa työnhakijan kynnystä hakea työtä. Sekä työnhakija että yritys voivat jättää oman ilmoituksensa täysin anonyymisti. Palvelu on maksuton ja sen käyttäminen vaatii ainoastaan rekisteröitymisen, jonka jälkeen työnantajat ja työnhakijat näkevät kolmen kunnan tarjonnan. Avoimia työpaikkoja tai työnhakijoiden ilmoituksia voi etsiä toimialan ja työn luonteen mukaan. Myös kotitaloudet voivat laittaa työpaikkailmoituksen duuniportaaliin. Yrityskauppaosiossa yritys voi etsiä jatkajaa, jos sukupolvenvaihdos ei muutoin ole mahdollinen.

”Keravan duuniportaalin laajentuminen kolmen kunnan yhteiseksi työkaluksi on oiva esimerkki siitä, mitä yhteistyö ja asioihin tarttuminen kuntien välillä voi parhaimmillaan olla. Työnantajan ja työhakijan kohtaamisongelmaan on tartuttu konkreettisesti ja haettu paikallisesti ratkaisu. Työllisyyden edistäminen on kuntien yhteinen - ja kuntatalouden kannalta erittäin tärkeä tavoite, ja duuniportaali on siihen hyvä työkalu. Hyvä työ ei tapahdu yksin, vaan se tehdään yhteistyössä kuntien, paikallisten yrittäjien ja eri toimijoiden kanssa”, toteavat kolmen kunnan elinkeino- ja työllisyysvastaavat.

 

Tutustu Duuniportaaliin: www.duuniportaali.fi.

 

Lisätietoja: Tuusulan elinkeinopalvelut, työllisyysasiamies Laura Smolander, p. 040 314 3050, laura.smolander(at)tuusula.fi.

 

Takaisin