RNO:n muusikot konsertoivat Tuusulassa vanhustenviikolla

29.09.2016 klo 17.15

Riku Niemi Orchestran muusikot kiertävät konsertoimassa tuusulalaisille 5.-7. lokakuuta. Riku Niemen luotsaama kvartetti esiintyy muun muassa senioritaloissa ja terveyskeskussairaalassa. Osa konserteista on kaikille avoimia tilaisuuksia.

"Kutsumme konsertteja Saapuviksi konserteiksi. Lähtökohtana on ajatus, että koska kaikilla ihmisillä ei ole mahdollisuutta matkustaa konserttisaliin, saavumme pitämään konserttia heidän luokseen", kertoo kapellimestari Riku Niemi.

Saapuvat konsertit juhlistavat 2.-9. lokakuuta vietettävää valtakunnallista vanhustenviikkoa. Vanhustenviikko käynnistyy vanhustenpäivästä, jota on vietetty Suomessa vuosittain lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina vuodesta 1954 lähtien. Riku Niemi Orchestra toteuttaa vanhustenviikon Saapuvat konsertit yhdessä Tuusulan kunnan Kulttuuripalvelujen kanssa.

Riku Niemi Orchestran Saapuvat konsertit valtakunnallisella vanhustenviikolla

Riku Niemi Orchestran muusikoista koostuva yhtye esittää konsertissa sekä rakastettuja klassikkosävelmiä että uudempia sävelaarteita.

Esiintyjänä Riku Niemi Orchestran kvartetti:
Riku Niemi, vibrafoni
Laura Airola, viulu
Timo Seppänen, kitara
Tuure Koski, kontrabasso

Ke 5.10.2016
Rihasali, Riihikallion palvelukeskus (klo 9.45-10.15)
Terveyskeskussairaala
Ester Matilda -koti (klo 13.30-14.00)

To 6.10.2016
Toimintakeskus Kettunen
Martta Augusta -koti (klo 13.30-14.00)

Pe 7.10.2016
Palvelukeskus Tuuskoto
Kustaa Aadolf -koti (klo 13.30-14.00)

Konsertit, joiden perässä on mainittu kellonaika, ovat kaikille avoimia tilaisuuksia.

RikuNiemi_KuvaajaNiinaHörkkö

Riku Niemi Orchestra (RNO) on vuonna 2005 perustettu ammattiorkesteri, jonka 25-henkisen peruskokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä.

RNO:n ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. Perustamisestaan lähtien orkesteri on esiintynyt useiden merkittävien koti- ja ulkomaisten taiteilijoiden kanssa.

Riku Niemi Orchestra konsertoi aktiivisesti eri puolilla maata, ja orkesteri kutsuukin itseään Koko Suomen orkesteriksi. RNO saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

www.rikuniemiorchestra.com

Lisätiedot:
Riikka Lampinen, Riku Niemi Orchestran tuottaja
040 513 6738
rikuniemiorchestra(at)gmail.com

Jenni Saario, kulttuurituottaja, Tuusulan kulttuuripalvelut
040 314 3456
jenni.saario(at)tuusula.fi

Takaisin