Pohjois-Tuusulan tiet kuntoon

Aloite tehty:
06.09.2021
Aloitteen tekijä:
Eeva-Liisa Nieminen
Tyyppi:
Valtuustoaloite
Käsittelyvaihe:
Vireillä

Pohjois-Tuusulan tiet kuntoon

Kunnalla on ollut monenlaista tie- ja infrahanketta Etelä-Tuusulassa ja erikoisesti Rykmentinpuistossa. Ne eivät voi olla syy, että Kellokosken ja Jokelan tiet jätetään rapistumaan. Tiensuuntieltä osassa tietä kuorittiin asfaltti alkukesästä, jyrsittiin pinta ja se on edelleen ilman päällysteettä. Tiensuuntie lyhentää huomattavasti matkaa Kellokoskentieltä Jokelaan ja sen soisi olevan kunnossa. Päällystäminen on kuitenkin suuruusluokaltaan vain joidenkin kymmenien tuhansien kustannus.

Omenalahdentie on toinen murheenkryyni. Kun Kellokoskella tehtiin koulujen ohitustie jo muutama vuosi sitten, pätkä Omenalahdentietä jäi tekemättä. Tässäkin kunnan taholta on annettu selitystä, että Etelä- Tuusulan tiehankkeet ovat vieneet määrärahat, ja vuosien odotuksesta huolimatta mitään ei tapahdu edelleenkään.

Pohjois-Tuusulan tiet tulee pitää kunnossa. Kunnan eri alueiden kehittäminen edellyttää että kasvavaa Etelä-Tuusulan infran rakentamista ei pyritä rahoittamaan Tiensuuntien jyrsimisellä eikä Omenalahdentien jättämisellä oman onnensa nojaan.

Käsittelyvaiheet

Valtuusto 6.9.2021 § 131: Kunnanhallitukselle valmisteltavaksi
Johtoryhmä 7.9.2021: Kasvu ja ympäristö -toimialan valmisteltavaksi

Päätös

Päivitetty: 27.09.2021

« Takaisin