Hidasteet/suojatiekorotus Lahelantien ja Ristikiventien risteykseen

Aloite tehty:
10.06.2010
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Lahelantien ajonopeudet ovat kovat rajoituksista huolimatta. Lahelantiellä kulkee paljon myös raskasta liikennettä ja läheltä piti tilanteita on sattunut koululaisten ja liikenten kanssa jo liian usein.
Uudelta Lahelanpellon asuinalueelta kulkee useita pieniä koululaisia Vaunukankaan kouluun. Lahelantien ylitys Ristikiventien kohdalta ei ole turvallinen pienille koululaisille. Lahelantielle olisi ehdottomasti saatava hidasteita, jolla voitaisiin jonkin verran turvata pienten koululaisten päivittäistä koulumatkaa. Toivon, että tie asialle tehdään jotain, ennenkuin mitään ehtii tapahtua.

Käsittelyvaiheet

10.6.2010: Teknisen toimen valmisteltavaksi
15.6.2010 J-M. Laaksolle valmisteltavaksi
23.9.2011 Suvi Niemi vastannut kirjeellä

Vastaus

Tuusulan kunta kilpailutti tänä syksynä kevyen liikenteen alikulkusillan suunnittelun Lahelantien alitse Ristikiventien risteyksen kohdalta. Tarjouskilpailun voittanut suunnittelija on jo valittu. Suunnittelutyön aikana ratkaistaan soveltuuko alueen maaperä alikulkusillan rakentamiseen vai rakennetaanko risteysalueella jokin muu vastaava ratkaisu. Risteysalueen muutostyöt on suunnitelmissa toteuttaa vuonna 2012

Päivitetty: 29.09.2011

« Takaisin