Kaavamuutosesitys osayleiskaavaan

Aloite tehty:
02.05.2011
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Vireillä

Kurinhaka-Kurinrinne yhdistys esittää Kurinmäen alueen AT-6 alueiden muuttamista pientaajamaksi, jolla sallitaan asuinrakentaminen.

Kyseiset pientaajamat käsittävät sekä vapaa-ajan asumista että ympärivuotista asumista. Maanomistajien yhdenvertaisen kohtelun vaatimus huomioon ottaen tulisi kaikilla alueen tiloilla olla oikeus ympärivuotiseen asumiseen.

Kurinhaan alueella on 12 kiinteistöä. Kolme näistä alueen kiinteistöistä on pientalo-kiinteistöä ja yhdeksän vapaa-ajan kiinteistöä. Ympärivuotisesti asuvia on 10 kiinteistössä.

Kurinmäen alueella on yhteensä 44 kiinteistöä, joista Kurintörmän alueella on 32 kiinteistöä, jotka ovat joko pientalokiinteistöjä tai vapaa-ajan kiinteistöjä. Myös tällä alueella on kiinnostusta vapaa-ajan kiinteistöjen muuttamisesta ympärivuotiseen käyttöön.

Tuusulan kunta on rakentanut Kurinmäen alueelle vesi- ja viemäriverkoston vuonna 2006.

Kurinmäki sijaitsee Rusutjärven keskustassa ja Hyrylän palvelut ovat lähellä. Muutos ei aiheuta merkittäviä lisätoimenpiteitä eikä haittaa alueiden käytön järjestämiselle.

Esittäjien nimet

Riitta Harkimo, Kari-Pekka Helminen, Petri Ollila, Sanna Ollila, Pertti Lehtinen, Jaana Repo, Päivi Tiirikainen, Ari Tiirikainen, Jorma Pellilä, Minna Aho, Markku Keskimäki, Kaarina Becklin, Juhani Becklin, Markku Tuppurainen, Kai Salmela, Krister Nordlund

Käsittelyvaiheet

6.5.2011: Kuntakehitys/kaavoitukseen valmisteltavaksi

Päivitetty: 06.05.2011

« Takaisin