Kesken jääneen kevyenliikenteenväylän jatkaminen Haukantieltä Kauriintielle

Aloite tehty:
06.09.2011
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Suora jalankulku Haukantieltä Riha-Centerin parkkipaikalta Kauriintielle/Peurantielle on kaikille riihikalliolaisille välttämätön. Haukantieltä on aloitettu kevyenliikenteenväylä metsikössä/jättömaalla, mutta se päättyy kesken kahden metrin jälkeen. Alepan parkkipaikalta kuljetaan tällä hetkellä useita epämääräistä jättömaapolkua pitkin AsOy Kauriinkallion vieressä muutajamökin viereen Kauriintielle. Jopa autojen on havaittu ajavan Alepalta AsOy:n liiketilojen parkkipaikalta metsikköpolkuja pitkin Kauriintielle.

AsOy Kauriinkallion autotallien takaosassa Alepan lastauslaiturin muurin taakse tehty sorapolku on nykyisten metsikköpolkujen vaihtoehto. Vakava häiriökäyttäytyminen ja ilkivalta ovat kuitenkin riistäytyneet polulla käsistä. Riihikalliolaiset ja Alepan asiakkaat kokevat nämä äänekkäät useista nuorista ja mopoilijoista koostuvat häiriköitsijät uhkaaviksi, minkä vuoksi läpikulkua tätä kautta ilta-aikaan vältellään.

Pyydän kuntaa jatkamaan jo aloitetun kevyenliikenteenväylän Haukantieltä perille Kauriintielle. Villi läpikulku vaarantaa alueen liikenneturvallisuutta.

Käsittelyvaiheet

7.9.2011: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi
7.9.2011 Petri Juholalle, valmisteluun
7.9.2011 Anja Anttila vastannut sähköpostilla Heidi Farénille

Vastaus

Olemme katsoneet ko. aloitteen niin tarpeelliseksi, että käynnistämme suunnittelun välittömästi. Lähetän ohessa karttaotteen, mistä ilmenee puistopolun sijainti (asemakaavaan VP-alueelle katkoviivalla merkitty ohjeellinen polun sijainti). Pyrimme toteuttamaan polun vielä syksyn 2011 aikana. Anja Anttila, suunnittelija

Päivitetty: 13.09.2011

« Takaisin