Betoniparkki

Aloite tehty:
01.05.2012
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Moni kellokoskenlainen nuori skeittaaja haluaisi samalaisen Betoniparkin Kellokoskelle kuin Jokelassa, koska Järvenpäähän ja Jokelaan on pitkä ja vaarallinen matka. Joudumme pyöräillä Vanhan Valtatien kautta Järvenpäähän, että pääsemme rampeille. Moni toivoisi betoniparkin Kellokoskelle.

Skeittaajat joutuvat rakentamaan omat rampit omille pihoille. Mutta kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta.
Kasper 12v

Käsittelyvaiheet

3.5.2012: Teknisen sekä kasvatus- ja sivistystoimialojen valmisteltavaksi
2.5.2012 Jari Huttunen ja Petri Juhola, valmisteltavaksi
2.5.2012 Risto Kanervalle valmisteltavaksi
10.5.2012 sähköpostivastaus Risto Kanervalta aloitteen tekijälle

Vastaus

Tuusulan liikuntapalveluiden suunnitelmissa on kehittää skeittaamiseen tarkoitettuja olosuhteita jokaiseen kuntakeskukseen. Hyrylän betoniparkki valmistui vuonna 2010 ja Jokelan vastaava hanke on jaettu kahdelle vuodelle ja se valmistuu syksyllä 2012.

 Kellokosken liikuntapaikkasuunnittelun (2012) yhteydessä linjataan myös Kellokoskelle tulevan skeittipaikan sijainti. Mahdollinen toteutustapa ja aikataulu ovat vielä avoinna mutta tavoitteena on luoda kuntaan kolme erilaista betoniparkkia, jolloin kokonaisuudesta tulisi mahdollisimman monipuolinen.

 Kellokosken liikuntapaikkasuunnitelma valmistuu loppuvuodesta 2012 ja sieltä poimitaan hankkeita toteutettavaksi tuleville vuosille. Yksi näistä hankkeista tulee olemaan skeittipaikka ja alueen nuoret otetaan mukaan parkin suunnitteluun, vaikka varsinainen toteutussuunnittelu teetetäänkin Hyrylän ja Jokelan mallin mukaisesti. Otamme mielellämme vastaan harrastajien ideoita ja kommentteja aiheeseen liittyen. Järjestämme Kellokosken nuorisotalolla aiheesta tilaisuuden ennen suunnittelun aloittamista.

Päivitetty: 12.06.2012

« Takaisin