Jokelan yleinen kunnossapito ja viihtyisyys

Aloite tehty:
25.07.2012
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

- Jokelan junaradan viereen Ridasjärventieltä on rakennettu puuportaat Jokelantielle. Portaat ovat huonossa kunnossa ja nauloja törröttää sieltä täältä. Lisäksi portaiden ympäristössä on roskia enemmän kuin muualla, joten roskakori portaiden ylä- tai alapäähän olisi paikallaan.
- Jokelan matonpesupaikan mattopuomit ovat leppä- ja pajupuskien ympäröimät. Puskat tulisi vesoa pois, että mattojen kuivattaminen onnistuisi. Lisäksi toinen suurten mattojen pesupaikan viemäriputki on tukossa.
- Ehdottaisin, että Hyrylään vievän Hämeentien ja Jokelaan tuovan Ridasjärventien risteyksessä olevalle kiveykselle laitettaisiin kesäisin Tuusulan kunnassa yleisestikin sijoitettuja matalia kukkaistutuksia. Matalat kukkaistukukset eivät haittaisi näkyvyyttä ja risteyksestä olisi mukavampi kääntyä koti-Jokelaan. Tällä hetkellä risteys on todella ankea, kun kiveyskin pukkaa vain korkeita rikkaruohoja.

Käsittelyvaiheet

25.7.2012 tekniseen toimeen valmisteltavaksi
27.7.2012 kunnossapitopäällikkö Jari Huttuselle valmisteltavaksi
27.8.2012 kunnossapitopäällikkö Jari Huttunen vastannut sähköpostitse

Vastaus

Portaat on käyty huoltamassa/korjaamassa 15.8.2012. Lisätty roskakori portaiden yläpäähän.

Käydään vesomassa risukkoa. Yksi puomi on lisätty  ja on todellakin hieman pusikossa. Viemäriputki on käyty avaamassa heinäkuun loppupuolella, oli täynnä pullonkorkkeja.

Tämä risteys on Nurmijärven kunnan puolella. Lisäksi sekä Hämeentie että Ridasjärventie ovat ELY -keskuksen (eli valtion) teitä, joten ELY -keskus vastaa niiden hoidosta. ELY -keskukselle voi antaa palautetta esim. ELY -keskuksen www-sivuilta tai liikenteen asiakaspalvelusta 0206 90 300. 

Päivitetty: 27.08.2012

« Takaisin