Ali-Seppälän leikkipuiston ja Tuhkalanpuiston roska-astiat

Aloite tehty:
14.04.2014
Tyyppi:
Kuntalaisaloite
Käsittelyvaihe:
Käsitelty

Olisiko mahdollista siirtää muutama roskiis puistonpenkkien vierestä ulosmenokulkuväylille? Tai hankkia uusia? Näin ne olisivat myös ohikulkijoiden esim koiranulkoiluttajien käytössä.

Käsittelyvaiheet

15.4.2014: Tekniseen toimeen valmisteltavaksi.
11.9.2014 Suvi Niemi vastannut kirjeellä

Vastaus

Vuoden 2012 syksyllä lisättiin 10 kpl puistoroskakoreja Etelä-Tuusulaan. Jo pelkän Etelä-Tuusulan alueella koreja on n. 200 kpl + 40 ”koirankakkaroskista”. Tämän lisäksi on erikseen vielä leikkipuistojen ja pihojen roskakorit.

Lisäyksissä on asiakastoiveiden lisäksi huomioitu alueurakoitsijoiden esitykset (he mm. keräävät roskat hoitoalueiltamme), omat havaintomme sekä tietysti budjetti. Roskakori ei sinällään maksa kohtuuttomasti, mutta tyhjentäminen aiheuttaa suuressa määrässä ja viikoittaisella tyhjennystiheydellä jo merkittäviäkin kustannuksia.

Seuraavan kerran selvittelemme roskakorien lisäämistä 2015 kun uudet hoitosopimukset kilpailutetaan. Toki on mahdollista vaihtaa roskakorien paikkoja ennen sitäkin ja lisätä yksittäisiä kappaleita, jos suuri tarve tulee, mutta mahdollisten lisäroskakorien ylläpito aiheuttaa aina erikseen laskutettavaa lisätyötä. Tutkimme toivottujen reittien roskakoritarpeet ja tarvittaessa lisäämme roskakoreja tai siirrämme niitä puistosta käytävien varrelle.

Päivitetty: 11.09.2014

« Takaisin