Toimintakeskus Kettunen

Toimintakeskus KettunenTuusulan kunta tarjoaa tuusulalaisille kehitysvammaisille henkilöille tuetun työtoiminnan palvelujatyötoimintaa ja päivätoimintaa kunnan ylläpitämässä toimintakeskus Kettusessa.

Päivä- ja työtoiminta sekä tuetun työtoiminnan palvelut järjestetään laadukkaasti ja taloudellisesti kehitysvammaisen henkilön elämänhallintaa edistäen.

Jos olet kiinnostunut työllistämään kehitysvammaisen henkilön, ota yhteyttä Toimintakeskus Kettuseen. Kirje yrityksille !

Työ- ja päivätoimintojen tehtävä on tarjota mielekästä työtä ja toimintaa kehitysvammaisen henkilön arkeen sekä tukea kotona asuvien kehitysvammaisten henkilöiden perhettä järjestämällä hoitoa ja toimintaa kodin ulkopuolella. 

Toimintakeskus Kettunen on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Asiakkaita tällä hetkellä toimintakeskus Kettusessa on 54. Kettunen muutti heinäkuun lopussa 2013 uusiin remontoituihin tiloihin Anttilan luonnonkauniille alueelle. Toimintakeskus Kettunen on yksi Tuusulan kunnan ekotukikohteista.

Aukioloajat: ma­-to klo 8-16 ja pe klo 8-14.15

Yhteystiedot: Toimintakeskus Kettunen, Tähtientie 2, 04300 Tuusula

Toimintakeskus Kettusen esimies on Satu Lintunen.

Päivätoiminta, p. 040 314 3319

Työtoiminta, p. 040 314 3327

Meidät löydät myös Facebookista www.facebook.com/toimintakeskuskettunen 

Palveluihin hakeutuminen tapahtuu ottamalla yhteyttä kehitysvammahuollon sosiaaliohjaajiin Hanna-Leena Iskaniukseen tai Päivi Riikoseen.