A
  • Tuusulan joukkoliikenne

Joukkoliikenne

Tuusulaan pääset junalla, linja-autolla ja melkein perille jopa lentokoneella. Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee 15 minuutin päässä Tuusulan keskuksesta, Hyrylästä. Lisäksi kuntalaisia palvelee kutsuohjattu Sampo-kyyti.   


Aikatauluneuvonta puhelimitse:

Matkahuollon aikatauluneuvonta: puh. 0200 4000, ma-pe 8-17.00 (1,99 € / min + pvm)
 
Vr:n pääkaupunkiseudun lähiliikenteen aikatauluneuvonta: p. 0600 41 903 (1,99 €/vastattu puhelu + pvm)

Taksi

Hyrylä (09) 1066 4300
Jokela (09) 1066 5400
Kellokoski (09) 1066 4500
 
Vaihtoehtoisesti voi soittaa numeroon palvelunumeroon: 0100 7301
Numero toimii koko maassa ja siihen soitetut puhelut ohjautuvat automaattisesti lähimmän vapaan Lähitaksin auton matkapuhelimeen. 
 
Puhelujen ja palvelujen hinnoista löytyy tietoa: Taksi Tuusula
 

Sampokyyti

 
Tilauskeskus: 09 274 6900
Avoinna arkisin klo 7 - 17
Sampo-liikenne toimii arkisin klo 7 - 17
Lisätietoja: Sampokyyti

Rautatieliikenne

Tuusulan Jokelassa on vilkas rautatieasema, jonne junat saapuvat Hämeenlinnan ja Helsingin suunnista. Keravan ja Järvenpään asemilta on Tuusulaan noin kymmenen minuutin matka. Asemat kartalla, junien pysähtymispaikat ja paljon muuta hyödyllistä tietoa löydät VR:n sivuilta.

Joukkoliikenteen toiminta-ajatus

Joukkoliikenne huolehtii itsekannattavan joukkoliikenteen toimintaedellytysten säilymisen kunnassa, hankkii itsekannattavan palvelun ulkopuolella palveluja vähintään työssäkäyville sekä tasaa palvelutasoeroja kunnan alueella. Lisäksi tehdään yhteistyötä koko seudun joukkoliikenteen koordinoimiseksi ja lippuyhteistyön laajentamiseksi.Joukkoliikennepalvelut ovat tulevaisuudessa kaikkien kuntalaisten käytettävissä kohtuullisin kustannuksin ja kohtuullisella palvelutasolla 2-vuorotyön työaikana. Lippuyhteistyössä pidemmän aikavälin tavoite on seutulippu eli yksi lippu kaikkiin kulkuvälineisiin kaikilla joukkoliikennematkoilla.Kutsujoukkoliikenteeseen pyritään löytämään taloudellinen toteuttamistapa.Mikäli liikennöitsijät lopettavat vuoroja, yhdessä elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kanssa huolehditaan palveluostoin palvelutason säilymisestä taloudellisten edellytysten puitteissa.