Omistajan vaihto (lomake)

Kun kiinteistön omistaja vaihtuu, tulee entisen omistajan tehdä Tuusulan Vedelle kirjallinen ilmoitus kiinteistön luovutuksesta.

Muutosta varten tarvitsemme mittarilukeman hallinnanvaihtopäivältä, uuden omistajan tiedot sekä entisen omistajan loppulaskun toimitusosoitteen. Omistajan vaihtumisesta ilmoitetaan alla olevalla omistajanvaihdoslomakkeella.

Suosittelemme, että entinen omistaja ja uusi omistaja lukevat mittarin yhdessä. Entinen omistaja saa loppulaskun, joka perustuu ilmoitettuun lukemaan. Uuden omistajan laskutus alkaa ilmoitetusta päivämäärästä ja lukemasta. Lähetämme uudelle omistajalle liittymis- ja käyttösopimuksen allekirjoitettavaksi.

Huom! 1.1.2018 alkaen Tuusulan Vesi ei tee enää erillisiä käyttösopimuksia vuokralaisille. Laskun lähetämme aina kiinteistön omistajalle, joten tämä on syytä ottaa huomioon vuokrasopimusta tehtäessä. Voimassa oleviin käyttösopimuksiin ei kuitenkaan tehdä muutoksia.


Lisätiedot: p. 040 314 3578 tai e-mail: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Kiinteistön tiedot
Löytyy vesilaskulta

VesimittarilukematLöytyy vesilaskulta


Luetaan itse, mielellään uusi ja entinen omistaja yhdessä. Edellisen omistajan/käyttäjän laskutus päättyy ja uuden laskutus alkaa tästä lukemasta.


Vanhan omistajan tiedot


Uuden omistajan tiedot


Arvioimme vuosikulutukseksi n. 40m³/hlö/vuosiIlmoitettava mikäli eri kuin kiinteistön osoite


Ilmoitettava mikäli eri kuin kiinteistön osoite

Muut omistajat, muuta huomioitavaa