Omistajan vaihto (lomake)

Kun kiinteistön omistaja vaihtuu, tulee vanhan omistajan tehdä Tuusulan Vedelle kirjallinen ilmoitus kiinteistön luovutuksesta.

Muutosta varten tarvitsemme vesimittarin lukeman muutospäivältä, uuden omistajan tiedot sekä vanhan omistajan loppulaskun toimitusosoitteen. Voit ilmoittaa omistajan vaihtumisesta alla olevalla omistajanvaihdoslomakkeella.

Suosittelemme, että vanha omistaja ja uusi omistaja lukevat vesimittarin yhdessä. Vanha omistaja saa loppulaskun joka perustuu ilmoitettuun lukemaan. Uuden omistajan laskutus alkaa ilmoitetusta päivämäärästä ja lukemasta.

Lähetämme uudelle omistajalle liittymis- ja käyttösopimuksen allekirjoitettavaksi. Kiinteistön uusi omistaja allekirjoittaa sopimuksen. Jos kiinteistöllä on useampia omistajia, on kaikkien allekirjoitettava sopimus, tai mukaan on liitettävä valtakirja. Jos kiinteistön omistaja on yhtiö, mukaan on liitettävä kaupparekisteriote, josta selviää allekirjoitusoikeus.​

Huom! 1.1.2018 alkaen Tuusulan Vesi ei tee enää erillisiä käyttösopimuksia vuokralaisille.Laskun lähetämme aina kiinteistön omistajalle, joten tämä on syytä ottaa huomioon vuokrasopimusta tehtäessä. Voimassa oleviin käyttösopimuksiin ei kuitenkaan tehdä muutoksia.

Lisätiedot: puh. 040 314 3553 tai e-mail: vesihuoltolaitos[at]tuusula.fi

Tietosuojasta voit lukea www.tuusula.fi/tietosuoja

 

Kiinteistön tiedot
Löytyy vesilaskusta

VesimittarilukematLöytyy vesilaskusta


Luetaan itse, mielellään uusi ja entinen omistaja yhdessä. Edellisen omistajan/käyttäjän laskutus päättyy ja uuden laskutus alkaa tästä lukemasta.


Vanhan omistajan tiedot


Uuden omistajan tiedot


Pyydetään vuosiennustetta varten, arvioimme kulutuksen 40 m3/hlö/vuosi.
Ilmoitettava mikäli eri kuin kiinteistön osoiteIlmoitettava mikäli eri kuin kiinteistön osoite

Muut omistajat, muuta huomioitavaa