Omistajan vaihto (lomake)

Kun kiinteistön omistaja vaihtuu, tulee Tuusulan Vedelle tehdä kirjallinen ilmoitus kiinteistön luovutuksesta. Omistajan vaihtumisesta ilmoitetaan alla olevalla omistajanvaihdoslomakkeella.

Sopimuksen siirtämiseksi tarvitsemme kiinteistön vesimittarilukeman hallinnanvaihtopäivältä. Myös etäluettavalla vesimittarilla varustettujen kiinteistöjen tulee itse lukea vesimittari ja ilmoittaa ko. lukema loppulaskutusta varten. 

Suosittelemme, että entinen omistaja ja uusi omistaja lukevat mittarin yhdessä. Entinen omistaja saa loppulaskun joka perustuu ilmoitettuun lukemaan. Uuden omistajan laskutus alkaa ilmoitetusta päivämäärästä ja lukemasta.

Sopimuksen siirron käsiteltyämme lähetämme uudelle omistajalle liittymis- ja käyttösopimuksen allekirjoitettavaksi sähköisesti. Sähköisen allekirjoituksen linkki lähetetään sähköpostilla kaikille kiinteistön omistajille joten varmista, että jokaisen kiinteistön omistajan sähköpostiosoite on ilmoitettu lomakkeelle. Jokainen omistaja voi allekirjoittaa sopimuksen ainoastaan omissa nimissään.

Mikäli kyseessä on Tuusulan kunnan vuokraama tontti, tulee meille toimittaa myös kopio kiinteistön kauppakirjasta josta ilmenee tontin vuokraoikeuden siirtyminen. Kopion voi lähettää sähköpostitse vesihuoltolaitos@tuusula.fi.

Huom! Tuusulan Vesi ei tee erillisiä käyttösopimuksia vuokralaisille. Laskun lähetämme aina kiinteistön omistajalle, joten tämä on syytä ottaa huomioon vuokrasopimusta tehtäessä. Asia ei koske ennen 1.1.2018 voimaan tulleita käyttösopimuksia.


Lisätiedot: p. 040 314 3578 tai e-mail: vesihuoltolaitos@tuusula.fi


 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Kiinteistön tiedotLöytyy vesilaskulta

Vesimittarilukemat


Kiinteistön hallinnanvaihtopäivä. Tähän päättyvät edellisen omistajan/käyttäjän maksuvastuut.


Mittarilukema ko. hallinnanvaihtopäivältä. Luetaan itse, mielellään uusi ja entinen omistaja yhdessä. Edellisen omistajan/käyttäjän laskutus päättyy ja uuden alkaa tästä lukemasta.


Löytyy vesilaskultaVanhan omistajan tiedot
Uuden omistajan / uusien omistajien tiedot (ilmoita kaikki omistajat)


Täytä kaikkien kyseisen kiinteistön omistajien tiedot allekkain.


Ilmoitetaan mikäli eri kuin kiinteistön osoite


Lähetämme sopimukset allekirjoitettavaksi sähköisesti. Sähköisen allekirjoituksen linkki lähetetään sähköpostilla kaikille kiinteistön omistajille joten varmista, että jokaisen kiinteistön omistajan sähköpostiosoite on ilmoitettu. Jokainen omistaja voi allekirjoittaa sopimuksen ainoastaan omissa nimissään.Asuinkiinteistöissä arvioimme vuosikulutukseksi asukaslukumäärän mukaisesti 40m³/hlö. Muiden kuin asuinkiinteistöjen osalta tähän kenttään merkitään arvio kiinteistön tulevasta vuosikulutuksesta kuutioina (m³).