Avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan

Avustukset kulttuuri- ja taidetoimintaan julistetaan haettaviksi kerran vuodessa tammikuussa 1.–15.1. Hakuaika päättyy 15.1. klo 16. Mikäli päivämäärä osuu viikonloppuun tai arkipyhään, päättyy haku sitä seuraavana arkipäivänä klo 16.

 

Vuoden 2020 tuotantotukien ja avustusten hakuaika päättyy keskiviikokkona 15.1.2020 klo 16.00.

 

AVUSTUKSIIN OIKEUTETUT

 

Kulttuuri- ja taidetoimintaan tarkoitettu tuki on harkinnanvaraista ja kohdistuu pääsääntöisesti Tuusulan kunnan alueella toimiville kulttuuri- ja kotiseututoimintaa sekä taiteellista työtä ammatikseen tekeville tai harrastaville yhteisöille, ryhmille ja yksityisille henkilöille. Tuki ei ole tarkoitettu opiskelun rahoittamiseen, koulujen ja oppilaitosten tms. opetusprojektien rahoittamiseen eikä sosiaaliseen ja humanitääriseen toimintaan. Tukea ei myönnetä tilaisuuksiin, jotka ovat suljettuja tai vain jäsenistölle järjestettyjä eikä sellaiseen toimintaan, jonka tukemiseen kunnan muilla toimielimillä tai -alueilla on määrärahavaraukset.

 

Avustuksia haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Sähköiset kaavakkeet ja paperinen kaavake löytyvät täältä: Avustuskaavake ja avustusperiaatteet

Avustukset tilitetään 31.12. mennessä tällä kaavakkeella: Myönnetyn tuotantotuen tilityslomake


Lisätietoja kulttuuri- ja museotoimenjohtaja Ulla Kinnunen