Avoimet työpaikat yhdistyksissä

Yhdistysten työtehtävät ovat pääsääntöisesti palkkatukitöitä, joissa työnantajana toimii yhdistys. Palkkatuen edellytyksenä on yleensä vähintään 24 kk työttömyys viimeisen 28 kk aikana, jolloin on mahdollisuus 100% yhdistyspalkkatukeen. Jos työntekijä on työskennellyt samassa yhdistykssä aiemmin, seuraava palkkatukityö voi alkaa aikaisintaan kolme vuotta edellisen päättymisestä. Palkkatuesta on yleensä maininta työnhakijan TE toimiston oma asiointi sivulla Oma suunnitelma osiossa. 

Työaika on noin 25 tuntia viikossa. Työsuhteet ovat pääsääntöisesti määräaikaisia, enintään 10 kuukautta.

 

Yhteydenotot ja tiedustelut

Työllisyysohjaaja Timo Westman 

timo.westman@tuusula.fi 

040 314 3045

 

Omakotitalkkari

Työn kuvaus Työhön kuuluu omakotitalojen pihatöitä ja pienimuotoisia kiinteistön kunnostustöitä. Työt sijoittuvat Etelä-Tuusulan alueelle. Toiveena ajokortti ja oma auto, kilometrikustannukset korvataan.

Tiedustelut Päivö Kuusisto, 0400 418 499, tuusula@omakotiliitto.fi

Työnantaja Tuusulan Omakotiyhdistys ry

Työaika Osa-aikatyö, kesto 10 kk

Työn alku Avoinna heti

 

Talonmies-kiinteistönhoitaja

Työn kuvaus Työ sisältää Jokelan työväentalon ylläpitotehtäviä työntekijän osaamisen mukaan. Työväentalolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja kesäteatteritoimintaa.

Tiedustelut Maila Tikkanen pohjoistuusulandemarit@gmail.com

Työaika Osa-aikatyö 10 kk 

Työn alku Avoinna heti

 

Kyläavustaja

Työn kuvaus

Asiakaskohteissa tapahtuvaa työtä mm.

Kausittaiset pihatyöt (lumenluonti, hiekoitus, nurmikonleikkuu, haravointi, pensasaidan leikkaaminen, oksien silppuaminen, kompostin kääntö, puiden pilkkominen jne.), siivous (tavallinen kotisiivous) ja pienimuotoiset kiinteistön kunnostukseen liittyvät työt. Pienimuotoisilla kiinteistön kunnostustöillä tarkoitetaan töitä, joita voidaan toteuttaa jokamiesosaamisella.

Rusutjärvi-seura ry:lle tehtävää työtä mm.

Rusutjärvellä sijaitsevien (2kpl) uimarantojen siistinä pito sekä Rusutjärven uimarannan vesivälineiden pienimuotoinen huolto ja kunnossapito.

Tiedustelut Rusutjärvi-seura ry Harri Luostari 0400 662078 seura@rusutjarvi.fi

Työaika Osa-aikatyö 10 kk 

Työn alku Avoinna heti