Hoitotarvikejakelu

Jos tarvitset hoitotarvikkeita (esim. diabetes- ja avannepotilaat), ole yhteydessä lääkärin ja sairaanhoitajan palveluihin. Jos olet kotihoidon asiakas, ole yhteydessä kotihoidon sairaanhoitajaan. Sairaanhoitaja tekee lähetteen keskusvarastolle sekä ohjaa hoitotarvikejakelun käyttöön.

Hoitotarvikejakelulähete perustuu asiakkaan diagnooseihin ja hoitavan lääkärin arvioon välineiden tarpeesta. Jakelu aloitetaan mikäli tarve on pitkäaikainen, yleensä ainakin kolme kuukautta. Hoitotarvikkeet luovutetaan maksutta.

Omahoitotarvikkeiden jakelu tapahtuu keskusvaraston kautta. Asiakas voi noutaa tarvikkeet keskusvarastolta sen aukioloaikana tai tilata ne puhelimitse/faxilla/sähköpostilla, sen jälkeen kun lähete on tehtynä.

Keskusvarastolta on tilattava etukäteen esimerkiksi insuliinipumpputarvikkeet, virtsakatetrit ja avannevälineet. Toimitusaika näissä on 2-3 viikkoa.

Keskusvaraston yhteystiedot:
Tuusulan pääterveysasema
Hyryläntie 13, A-ovi (1. krs)

Puhelinaika ma-to klo 8-10
Puh. 09 8718 3710

Sähköposti: varasto(at)tuusula.fi
Faksi: 09 8718 3714

Aukioloajat:

Hoitotarvikejakelun aukioloajat kesäaikana 1.6.–31.8.2019

ma klo 10–12

ti klo 13–15 (ei ilta-aikaa)

ke klo 10–12

to klo 10–12

pe suljettu

Erikseen sovittavissa tarvikkeiden nouto oven takaa ma–pe klo 7–16.

Jokelan ja Kellokosken sosiaali- ja terveysasemille välitetään hoitotarvikkeita kahdesti viikossa, tilaukset keskusvaraston kautta. Myös ne mäntsäläläiset, joiden hoito on ostopalveluna Kellokosken sosiaali- ja terveysasemalla, ovat oikeutettuja hoitotarvikkeisiin.