Sosiaali- ja terveysasemat

Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema (pääterveysasema)

Osoite: Hyryläntie 13, Tuusula 

Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa terveyspalvelujen, suun terveydenhuollon, neuvolapalvelujen ja ikäihmisten palvelujen sivuilta.

Asiakaspalvelupiste C-ovella on avoinna ma-pe klo 8-15. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Sisäänkäynnit (kuva)
Esteettömyystiedot

Hyrylän sosiaali- ja terveysasema

  

 

 

 

 

Etelä-Tuusulan sosiaalitoimisto

Osoite: Autoasemankatu 2, 2. krs, Tuusula
Avoinna: ma-ke 8-16, to 8-18 ja pe 8-12, lounastauon ajan klo 12-13 toimisto on suljettu.

Esteettömyystiedot

Etelä-Tuusulan sosiaalitoimisto

Jokelan sosiaali- ja terveysasema 

Osoite: Opintie 1, Jokela

Jokelan sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa Terveyspalvelujensuun terveydenhuollon ja neuvolapalvelujen sivuilta.

Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe klo 8.00-11.30. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Jokelan sosiaalitoimisto

Sosiaalipalvelujen asiointi aukioloaikoina ajanvarauksella ma-pe 9-12 ja to 16-18, lisätietoja sosiaalipalvelujen sivuilta.

  Jokelan sosiaali- ja terveysasema   

Kellokosken sosiaali- ja terveysasema  

Osoite: Kuntotaival 2, Kellokoski

Kellokosken sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa Terveyspalvelujensuun terveydenhuollon ja neuvolapalvelujen sivuilta. 

Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe klo 8.00-11.30. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Kellokosken sosiaalitoimisto

Sosiaalipalvelujen asiointi aukioloaikoina ajanvarauksella ma-pe 9-12 ja to 16-18, lisätietoja sosiaalipalvelujen sivuilta.

Kellokosken sosiaali- ja terveysasema