Sosiaali- ja terveysasemat

Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasema (pääterveysasema)

Osoite: Hyryläntie 13, Tuusula 

Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa terveyspalvelujen, suun terveydenhuollon, neuvolapalvelujen ja ikäihmisten palvelujen sivuilta.

Asiakaspalvelupiste C-ovella on avoinna ma-pe klo 8-15. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Sisäänkäynnit (kuva)
Esteettömyystiedot

Hyrylän sosiaali- ja terveysasema

  

 

 

 

 

Etelä-Tuusulan sosiaalitoimisto

Osoite: Autoasemankatu 2, 2. krs, Tuusula
Avoinna: ma-ke 8-16, to 8-18 ja pe 8-12, lounastauon ajan klo 12-13 toimisto on suljettu.

Esteettömyystiedot

Etelä-Tuusulan sosiaalitoimisto

Jokelan sosiaali- ja terveysasema 

Osoite: Opintie 1, Jokela

Jokelan sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa Terveyspalvelujensuun terveydenhuollon ja neuvolapalvelujen sivuilta.

Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe klo 8.00-11.30. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottopalvelut ovat suljettuna Jokelassa ajalla 17.6.-21.7. Jokelan asiakkaat voivat tarvittaessa asioida kesäsulkujen aikana Hyrylän pääterveysasemalla osoitteessa Hyryläntie 13, 04300 Tuusula. Hyrylän pääterveysasemalle voi ottaa yhteyttä puhelimitse p. 09 8718 3900 tai sähköisen asiointipalvelun Klinik Pron kautta osoitteessa https://pro.klinik.fi/contact/tuusula.

Jokelan sosiaalitoimisto

Sosiaalipalvelujen asiointi aukioloaikoina ajanvarauksella ma-pe 9-12 ja to 16-18, lisätietoja sosiaalipalvelujen sivuilta.

  Jokelan sosiaali- ja terveysasema   

Kellokosken sosiaali- ja terveysasema  

Osoite: Kuntotaival 2, Kellokoski

Kellokosken sosiaali- ja terveysaseman palveluista lisätietoa Terveyspalvelujensuun terveydenhuollon ja neuvolapalvelujen sivuilta. 

Asiakaspalvelupiste on avoinna ma-pe klo 8.00-11.30. Asiakaspalvelupisteessä on yleinen terveyspalveluiden neuvonta ja ohjaus. Sinne voi mm. tuoda tai hakea paperireseptit sekä muut noudettavaksi sovitut asiakirjat ja tehdä Marevan-ilmoitukset. 

Lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottopalvelut ovat suljettuna Kellokoskella ajalla 8.7.-11.8. Kellokosken asiakkaat voivat tarvittaessa asioida kesäsulkujen aikana Hyrylän pääterveysasemalla osoitteessa Hyryläntie 13, 04300 Tuusula. Hyrylän pääterveysasemalle voi ottaa yhteyttä puhelimitse p. 09 8718 3900 tai sähköisen asiointipalvelun Klinik Pron kautta osoitteessa https://pro.klinik.fi/contact/tuusula.

Kellokosken sosiaalitoimisto

Sosiaalipalvelujen asiointi aukioloaikoina ajanvarauksella ma-pe 9-12 ja to 16-18, lisätietoja sosiaalipalvelujen sivuilta.

Kellokosken sosiaali- ja terveysasema