Nuorisoasema

Yhteystiedot

Yhteydentot
puhelinnumeroon 040 314 4636

Erityissosiaaliohjaaja Elisa Arnberg,
ohjaaja Aija Kylmänen
sairaanhoitaja Ulla Lifländer 
sairaanhoitaja Eveliina Kinnunen

Käyntiosoite:
Autoasemankatu 2, B-porras,
2. krs,  04300 Tuusula
(Hyrylän kirjastotalon parkkipaikan puoleinen pääty, sininen ovi).

Sähköposti: nuorisoasema.tuusula(at)keusote.fi

Päivystysasioissa ota yhteyttä
terveysaseman päivystykseen (ajanvaraus puhelimitse toivottavaa) tai
sosiaalipäivystykseen ma-to klo 15-8 ja pe klo 13-ma klo 8, puhelin 112.

Tuusulan nuorisoasema on tarkoitettu tuusulalaisille 12-21-vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen, kun nuoren tai perheen elämäntilanteessa on ongelmallisia vaiheita eikä niiden ratkaisemiseen enää riitä perheen omat voimavarat ja keinot. Yli 22-vuotiaiden päihdepalveluista vastaa aikuispäihdetyö.

Nuorisoasemalla työskentelyn tavoitteena on löytää ongelmanratkaisut ja toimintamallit, joihin kaikki voivat sitoutua. Nuoren/perheen asioissa tehdään verkostoyhteistyötä yksilöllisen tarpeen mukaan. Nuorisoaseman työmuotoja ovat yksilökeskustelut, perhetapaamiset, verkostoyhteistyö ja ryhmätoiminta sekä asiantuntijaluennot.

Nuorisoasemalle voi hakeutua varaamalla ajan puhelimitse. Nuorisoaseman avopalvelut ovat luottamuksellisia, vapaaehtoisia ja maksuttomia.

päihdepalvelujen toimintaohje

 

Omavalvonta

Omavalvontasuunnitelma on asiakirja, johon kirjataan kaikki keskeiset toimenpiteet, joilla palvelujen tuottajat itse valvovat toimintayksikköjään, henkilökunnan toimintaa sekä tuottamiensa palvelujen laatua. Lue palvelukohtaiset tiedot perheiden ja lastensuojelun sosiaalityön omavalvontasuunnitelmasta ja lisäksi Nuorisoaseman päihdetyössä sovelletaan päihdetyön omavalvontasuunnitelmaa.

 

nasa-10