A

Sähköinen asiointi eTerveys

Kysy lisää

Lisätietoja eTerveydestä eterveys@tuusula.fi

Mikä on eTerveys? 

eTerveys on Tuusulan kunnan terveydenhuollon sähköisen asioinnin palvelu.

Asioiminen tapahtuu turvallisesti salatun tietoliikenneyhteyden kautta. Kirjautuminen eTerveys-palveluun tapahtuu pankkien myöntämillä henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, verkkopankkien tarjoaman tunnistepalvelun (TUPAS) avulla. Tietosuojan takaamiseksi yhteys selaimeltasi terveyspalvelujen palvelimelle on SSL-salattu (Secure Sockets Layer). SSL-salaus estää sanomien sisällön muuttamisen ja lukemisen sanomien kulkiessa.

eTerveys-palvelun käyttö on maksutonta yksityishenkilölle, joka on oikeutettu käyttämään Tuusulan kunnan sosiaali- ja terveystoimialan palveluita.

Tästä eTerveys-palveluun:

eTerveys suun terveydenhuolto
eTerveys neuvola  
eReseptin uusiminen 
eTerveys vastaanottopalvelut (sairaanhoitajan, diabeteshoitajan ja depressiohoitajan ajanvaraus)
eTerveys Marevan® -hoidon seuranta

Puolesta asiointi

Alle 12-vuotiaan lapsen puolesta voi huoltaja asioida omilla pankkitunnuksilla. Puolesta-asiointi aktivoidaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. 
Yli 12-vuotiaan lapsen tai toisen täysi-ikäisen henkilön puolesta asiointia varten tarvitset kirjallisen suostumuksen. Suostumus tehdään sosiaali- ja terveydenhuollon toimipisteessä.
Puolesta-asioinnin lomakkeen voi myös tulostaa kotona, täyttää etukäteen ja ottaa mukaan seuraavan kerran toimipisteessä asioidessaan.

 Ongelmia eTerveyden käytössä

Jos sinulla on ongelmia eTerveys-palvelun teknisessä toimivuudessa, haluat saada lisätietoja palvelusta tai antaa palautetta, lähetä postia eterveys@tuusula.fi.

Mikäli palvelun käytössä havaitaan tahallisia väärinkäytöksiä, asiakkaalta voidaan evätä sen käytön oikeudet.