A

eTerveys suun terveydenhuolto

Tuusulan kunnan suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen asiointi. Kaikki suun terveydenhuollon asiakkaat voivat tarkastaa ajanvarauksensa ajankohdan sekä perua varatun ajan sähköisen asioinnin (eTerveys) kautta. Tämän lisäksi on mahdollista siirtää suuhygienistille jo varatun ajan ajankohtaa. Alle kouluikäisten suun terveystarkastuksen ajankohdan voi huoltaja siirtää.

Suun terveydenhuollon asiakkaat voivat tarkastaa, milloin on seuraava, edellisen hoitojakson päätteeksi määritelty, yksilöllinen tarkastusaika. Tarkastusaika on mahdollista varata tarkastusajankohdaksi määritellyn kuukauden aikana ja puoli vuotta sen jälkeen.

Kirjautuminen eTerveys-palveluun tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, verkkopankkien tarjoaman tunnistepalvelun (TUPAS) avulla alla olevan linkin kautta.

Alle 12-vuotiaan lapsen puolesta voi huoltaja asioida omilla pankkitunnuksilla. Puolesta-asiointi aktivoidaan suun terveydenhuollon ensimmäisen käynnin yhteydessä. 

12-17 -vuotiaan tai muun henkilön puolesta eTerveys-palvelua käyttävän tulee täyttää puolesta-asiointisopimus. Lomakkeen voi tulostaa kotona, täyttää etukäteen ja ottaa mukaan seuraavan kerran toimipisteessä asioidessaan.  

Mikäli käytössä ilmenee ongelmia, voitte laittaa sähköpostia eterveys@tuusula.fi postilaatikkoon, niin asia selvitetään ja teihin ollaan yhteydessä. eterveys@tuusula.fi postilaatikko ei ole ajan peruutuksia varten. Ajan voi perua joko kirjautumalla eTerveys -palveluun tai puhelimitse keskitettyyn ajanvarukseen p. 09 87183733.

Kirjaudu suun terveydenhuollon eTerveys-palveluun.