eTerveys suun terveydenhuolto

eTerveyspalvelun kautta suun terveydenhuollon asiakkaat voivat tarkastaa ajanvarauksensa ajankohdan sekä perua varatun ajan. Tämän lisäksi on mahdollista siirtää suuhygienistille jo varatun ajan ajankohtaa. Alle kouluikäisten suun terveystarkastuksen ajankohdan voi huoltaja siirtää.

Suun terveydenhuollon asiakkaat voivat tarkastaa, milloin on seuraava, edellisen hoitojakson päätteeksi määritelty yksilöllinen tarkastusaika. Tarkastusaika on mahdollista varata tarkastusajankohdaksi määritellyn kuukauden aikana ja puoli vuotta sen jälkeen.

Kirjautuminen eTerveys-palveluun tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Kirjaudu suun terveydenhuollon eTerveys-palveluun.

Puolesta asiointi

Alle 12-vuotiaan lapsen puolesta voi huoltaja asioida omilla pankkitunnuksilla. Puolesta-asiointi aktivoidaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Yli 12-vuotiaan lapsen tai toisen täysi-ikäisen henkilön puolesta asiointia varten tarvitset kirjallisen suostumuksen. Suostumus tehdään terveysasemilla. Puolesta-asioinnin lomakkeen voi myös tulostaa kotona, täyttää etukäteen ja ottaa mukaan seuraavan kerran terveysasemalla asioidessaan.

Ongelmia eTerveyden käytössä

Jos sinulla on ongelmia eTerveys-palvelun teknisessä toimivuudessa lähetä sähköpostia gfs.tuusula(at)keusote.fi. Muissa asioissa esimerkiksi puolesta asioinnin aktivoinneissa, olethan yhteydessä hoitavaan yksikköön.

Mikäli palvelun käytössä havaitaan tahallisia väärinkäytöksiä, asiakkaalta voidaan evätä sen käytön oikeudet.