eTerveys neuvola

Ajanvaraus neuvolan ikäkausitarkastukseen    
 
eTerveys-palvelun kautta on mahdollista varata aika lastenneuvolan ikäkausitarkastukseen (1v, 2v, 3v, 5v ja 6v) Hyrylän, Jokelan ja Kellokosken neuvolaan. Alle 1-vuotiaiden sekä 1,5- ja 4-vuotiaiden ikäkausitarkastuksiin aika varataan puhelimitse oman alueen terveydenhoitajalta.

Palvelusta voi myös tarkastella voimassaolevia ajanvarauksia ja siirtää tai perua sähköisesti varatun ajan.

Kirjautuminen eTerveys-palveluun tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, varmennekortilla tai mobiilivarmenteella.

Ajanvarauksesta on mahdollisuus saada tekstiviestimuistutus rastittamalla kyseinen kohta verkkopalvelussa. Samalla annetaan suostumus tekstiviestin lähettämiseen, joten muistathan tarkistaa yhteystietosi.

Kirjaudu neuvolan eTerveys-palveluun.

Puolesta asiointi

Alle 12-vuotiaan lapsen puolesta voi huoltaja asioida omilla pankkitunnuksilla. Puolesta-asiointi aktivoidaan ensimmäisen käynnin yhteydessä. Yli 12-vuotiaan lapsen tai toisen täysi-ikäisen henkilön puolesta asiointia varten tarvitset kirjallisen suostumuksen. Suostumus tehdään terveysasemilla. Puolesta-asioinnin lomakkeen voi myös tulostaa kotona, täyttää etukäteen ja ottaa mukaan seuraavan kerran terveysasemalla asioidessaan.

Ongelmia eTerveyden käytössä

Jos sinulla on ongelmia eTerveys-palvelun teknisessä toimivuudessa lähetä sähköpostia gfs.tuusula(at)keusote.fi. Muissa asioissa esimerkiksi puolesta asioinnin aktivoinneissa, olethan yhteydessä hoitavaan yksikköön.

Mikäli palvelun käytössä havaitaan tahallisia väärinkäytöksiä, asiakkaalta voidaan evätä sen käytön oikeudet.