A

eTerveys vastaanottopalvelut

Kysy lisää

Lisätietoa eterveys@tuusula.fi

 

Tuusulan kunta tarjoaa terveyspalvelujen käyttäjille mahdollisuuksia myös sähköiseen asiointiin.

Sähköisesti voit

 • varata aikoja sairaanhoitajalle
 • varata aikoja depressiohoitajalle
 • tarkastella omia voimassa olevia ajanvarauksia, siirtää ja perua sähköisesti varaamasi ajan.

Sairaanhoitajalla käynnistä peritään 11,40 euroa asiakasmaksu kolmesta ensimmäisestä kalenterivuoden aikana toteutuneesta käynnistä, jos kyseessä on sairauden edellyttämä hoidontarpeen arviointi, oireenmukainen hoito tai seurantaan liittyvä käynti. Sairaanhoitajan vastaanotolle tehty ennalta ehkäisevän hoidon käynti on maksuton. 

Kirjautuminen eTerveys-palveluun.  

Ajanvaraus sairaanhoitajalle

eTerveys-palvelun kautta voi varata ajan Hyrylän, Kellokosken ja Jokelan sairaanhoitajille. Valitse ajanvarauksesta asiatyypiksi  "kaikille avoimet" ja sen jälkeen oikeantyyppinen aika. Huomioithan, että sähköinen ajanvaraus ei ole mahdollista jos olet valinnut terveyspalvelujen tuottajaksi yksityisen lääkärikeskuksen tai toisen kunnan terveysaseman.

 Sairaanhoitajan päivystysaika (20min) 

 • Voit varata sähköisesti ajan, mikäli tarvitset hoitajan arviota äkillisten flunssaoireiden tai vatsataudin vuoksi. Hoitaja voi kirjoittaa sairauslomaa tarvittaessa 1-3 vuorokautta sairauden alkuvaiheessa. Lääkärin aloittamaa sairaslomaa hoitaja ei kuitenkaan voi jatkaa.
 • Hoitajalle voit varata ajan myös, mikäli tarvitset työnantajallesi todistuksen lapsen sairaudesta (flunssa, vatsatauti tai vesirokko).  Tällöin aika varataan lapsen henkilötiedoilla.
 • Varaa tämä aika myös, jos tarvitet jäykkäkouristus-kurkkumätärokotteen tai tarvitset pistosajan lääkärin määräämille lääkeinjektioille. Ota lääke mukaan vastaanotolle.

  Sairaanhoitajan aika  korvahuuhtelu/ompeleiden poisto (20min) 

 • Voit varata sairaanhoitajalle ajan kiireettömissä asioissa, kuten korvahuuhtelu (toivotaan käytettävän korvavahaa pehmittävää ainetta 2vrk edeltävästi), ompeleiden/hakasten poisto.
 • Sähköisesti ET voi varata aikaa pitkäaikaissairauksien (verenpainetauti, astma, keuhkoahtaumatauti) määräaikaiskontrolleihin. Näissä asioissa ota yhteys puhelimitse tai varaa sähköisesti puhelinaika sairaanhoitajalle.

 Sairaanhoitajan puhelinaika (10min) 

 • Laboratoriovastausten (nielunäyte) tai hoito-ohjeiden tiedustelu
 • Määräaikaiskontrolliajanvaraus (diabetes, verenpainetauti, astma, keuhkoahtaumatauti)
 • Laita ajanvarauskenttään lyhyt kuvaus puhelinajan syystä, jotta hoitaja voi varautua ja tutustua tilantee­seesi etukäteen. Muista merkitä myös voimassa oleva puhelinnumerosi.
 • Sairaanhoitaja pyrkii soittamaan sinulle klo 12- 13.30 välillä.  

Kirjautuminen eTerveys-palveluun.  

Depressiohoitajan sähköinen ajanvaraus

eTerveys-palvelun kautta voi varata ajan Tuusulan pääterveysaseman depressiohoitajalle Auli Lehikoiselle. Depressiovastaanotto on tarkoitettu asiakkaille, joilla on esimerkiksi akuutti elämänkriisi, surureaktio, työikäisen uupumustila tai tuore masennustila.

Ensimmäisellä käynnillä kartoitetaan hoidon tarvetta ja sovitaan käyntien määrä tarpeen mukaan (suositus 1-6 käyntiä+toipumisen seuranta). 

Kirjautuminen eTerveys-palveluun.