Palvelusetelin palveluntuottajaksi hakeutuminen

Tuusula on ottanut käyttöön sähköisen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (PSOP). Hakeutuminen palveluntuottajaksi Tuusulaan tapahtuu sähköisesti osoitteessa parastapalvelua.fi.

Pääsivulta järjestelmään siirtymisen jälkeen löytyy yläpalkista kohta "Hae palveluntuottajaksi". Hakeutumiseen vaaditaan KATSO-tunnukset ja sääntökirjan mukaiset liitteet sähköisenä. Hakeutumista ennen uuden palveluntuottajan kannattaa tutustua äärimmäisen huolellisesti palvelukohtaisiin hakuohjeisiin (sääntökirjat) ja hankkia itselleen jo etukäteen kaikki lakisääteiset, sekä palvelukohtaiset vaadittavat liitteet.

Tällä hetkellä Tuusulan kunnan sosiaali- ja terveystoimiala hakee palveluntuottajia lapsiperheiden kotipalveluun, tilapäiseen kotihoitoon, omaishoidon tukeen ja tehostettuun palveluasumiseen.

Tutustu valtakunnalliseen Parasta palvelua -toimintamalliin ja sitä tukevaan palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään osoitteessa www.parastapalvelua.fi. Sivuilta löytyy myös Parasta palvelua -hankkeen ja palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään liittyvät käyttökoulutusvideot.

Lisätietoja palveluntuottajaksi hakeutumisesta antaa Päivi Klami sekä Laura Sauranen. 

Sääntökirjat pdf-tiedostoina

Sääntökirja yleinen osa Tuusula

Tilapäisen kotihoidon ja lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelin sääntökirja

Omaishoidon tuen palvelusetelin sääntökirja

Tehostetun palveluasumisen sääntökirja