Varmennepalvelu

Terveydenhuollon varmennekortin tilaaminen Tuusulan kunnan rekisteröintipisteestä

​Väestörekisterikeskuksen myöntämän terveydenhuollon varmennekortin (VRK-kortti) voi tilata Tuusulan sosiaali- ja terveystoimen rekisteröintipisteestä myös yksityisille terveydenhuollon ammattilaisille. Terveydenhuollon ammattikortin käyttäjinä on koko Valviran Terhikki-rekisteriin kuuluva terveydenhuollon ammattihenkilöstö.

Tuusulan kunnan ulkopuolisten varmennekorttien tilaaminen on maksullinen palvelu. Kortin tilaaminen maksaa 58,00 € (46,77 euroa + alv 11,23 €) ja uuden PUK-tunnuksen tilaaminen 40,00€ (32,26 € + alv 7,74 €). Varmennekortin tarvitseva ammattilainen varaa sopivan kalenteriajan rekisteröintipisteestä, maksaa palvelumaksun ennakkoon ja tulostaa maksusta pankin tositteen. Tositteen ja henkilöllisyystodistuksen kanssa kortin tilaaminen onnistuu 15 minuutissa ja kortti toimitetaan asiakkaan kotiosoitteeseen.

Ohje Tuusulan kunnan ulkopuoliselle varmennekortin tarvitsevalle ammattilaiselle:

  1. Varaa kalenteriaika rekisteröintipisteestä p. 040 314 4455. Rekisteröintipiste sijaitsee Etelä-Tuusulan sosiaali- ja terveysasemalla osoitteessa Hyryläntie 13 Tuusula.

  2. Maksa palvelumaksu 58,00 € tai 40,00 €. Maksun saaja on Tuusulan kunta ja tilinumero on FI80 5092 1210 0040 95. Kirjoita maksun viestikenttään:

    VRK/ oma nimesi sekä päivämäärä ja kellonaika, jonka olet varannut. Tulosta maksusta pankin tosite, jossa tulee näkyä pankin arkistointitunnus.

    Malli pankkitositteesta pdf-tiedostona.

  3. Saavu rekisteröintipisteeseen varattuna aikana ja todista tositteen avulla maksu rekisteröijälle. Samalla tunnistaudu voimassaolevalla henkilöllisyystodistuksella. Tositteen tai voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen puuttuminen keskeyttää palvelutilanteen. Maksua ei palauteta.

  4. Rekisteröijä tilaa kortin sovittuun kotiosoitteeseen ja tulostaa sinulle tilausvahvistuksen.

 

Lisätietoja VRK varmennekortista löydät Väestörekisterikeskuksen sivuilta: Varmenteet - FINeID