Aulagalleria

Tuusulan kunnantalon Aulagalleria

Aulagalleria-näyttelytila sijaitsee Tuusulan kunnantalon aulassa, käyntiosoite Hyryläntie 16.  Aulagalleria toimii nimensä mukaisesti galleriana, jonka vuotuiset näyttelyohjelmat perustuvat julkiseen hakuun.

Aulagallerian kevätkauden näyttelyajat ovat  haussa lokakuussa ja syyskaudelle hakemukset jätetään maaliskuussa. Hakemusten perusteella valitaan Aulagallerian näyttelyohjelma kullekin kaudelle. Näyttelyajat ovat pääasiassa 2-3 viikkoa ja näyttelytila on maksuton.

Aulagallerian toiminnan periaatteena on tarjota näyttelytila ensisijaisesti tuusulalaisille taiteen harrastajille ja yhdistyksille, mutta näyttelyohjelmien monipuolisuuden takia mukaan voidaan ottaa myös ammattitaiteili­joita sekä muualla kuin Tuusulassa asuvia taiteen harrastajia. Mikäli mahdol­lista, sama hakija ei saa näyttelytilaa useana peräkkäisenä vuotena, ellei siitä ole erikseen sovittu.

Näyttelytilojen hakuaika kevätkaudelle 2019 (tammikuusta kesäkuun alkuviikoille) on 1.-31.10.2018.

Hakemuksesta tulee ilmetä ajankohta, milloin sopivin näyttelyaika olisi sekä tieto ajasta, jolloin näyttelyn järjestäminen ei onnistu. Joustavuus näyttelyajankohdan sopivuudessa on etu, jos hakemuksia tulee paljon.
Hakemukseen tulee liittää selkeä kuvaus näytteille asetettavien töiden laadusta, tekniikasta ja ulkoasusta (esim. valokuvia, linkki nettisivuille tai kuvapankkiin).

Hakemukset voi palauttaa:
- Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut, PL 60, 04301 Tuusula (Käyntiosoite: Taidekeskus Kasarmi, Jääkärinpolku 2)
- sähköpostitse kulttuuri@tuusula.fi
- tekemällä hakemuksen verkkolomakkeella

Tiedustelut: Tuusulan kunta, kulttuuripalvelut p. 040 314 3436.

Aulagallerian hakulomake

 

Aulagalleria avoinna
1.8.-14.6. ma, pe klo 8.00-16.00, ti-to 8.00-18.30

Hinnat
Näyttelyihin vapaa pääsy

Osoite
Hyryläntie 16, 04300 Tuusula (Hyrylä)