Tekninen palvelupiste, Kuntakehitys ja tekniikka (KETEK)

Kuntakehityksen ja tekniikan toimialalla toimiva Tekninen palvelupiste on avoinna arkipäivisin klo 10 - 15, muina aikoina ajanvarauksella.

Ajanvaraukset: TuusInfo asiakaspalvelu p. 09 8718 3070 tai tuusinfo@tuusula.fi


KETEKin teknisestä palvelupisteestä kuntalaiset ja muut asiakkaat saavat yhdestä pisteestä mahdollisimman laajalti palvelua liittyen kaavoituksen, maankäytön ja paikkatiedon sekä rakennusvalvonnan palveluihin:

  • Rakennuslupa-, toimenpidelupa- ja poikkeuslupa- ym. hakemusten jättö, naapureiden kuulemiset sekä avustaminen Lupapisteen käytössä
  • Karttatilaukset (rakennus-ja poikkeuslupiin sekä kiinteistönvälittäjille), valokopiot, kunnan omakotitonttien markkinointi ja siihen liittyvät työt, laskutus sekä puhelinneuvonta
  • Asiakkaiden käyttöön on varattu tietokone, jolla voi tehdä mm. sähköisiä rakennuslupahakemuksia Lupapiste palveluun.

Teknisen palvelupisteen yhteystiedot arkipäivisin klo 10 - 15:
Puhelinnumero: 040 314 3144
Käyntiosoite: Tuusulan kunnantalo 3B krs., Hyryläntie 16, 04300 Tuusula
Sähköposti: rakennusvalvonta@tuusula.fi 

Mikäli tulet tapaamaan henkilökohtaisesti esim. rakennustarkastajia, kunnallistekniikan suunnittelijoita tai kaavoittajia varaathan heiltä ajan etukäteen.

Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Emme ota vastaan käteistä rahaa, mahdollisuus laskutukseen.

Tuusulan kunnan kaavakartat, kunnallistekniikan suunnittelun katu- ja puistosuunnitelmat, Tuusulan veden vesihuoltosuunnitelmat sekä ELY:n ja VR:n suunnitelmat ovat nähtävillä kunnan verkkosivuilla ja TuusInfo:n asiakaspalvelussa pääkirjaston rakennuksessa Autoasemankatu 2, Hyrylä.