Asuntomessut Tuusulassa 3.-30.8.2020

Asuntomessut esittelee monipuolisesti elämisen taidetta Tuusulassa

Pääkaupunkiseudun kylkeen, kulttuurihistorialtaan värikkääseen Tuusulaan sijoittuvat 50-vuotisjuhlamessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistettynä kylämaiseen yhteisöön, jossa palvelut ja naapurit ovat lähellä ja asuminen on terveellistä ja turvallista. Viljapellot ja luontopolut lähtevät suoraan kotien takapihoilta. Taiteen merkitys elämisessä ja olemisessa näkyy niin asuinympäristössä kuin kotien sisälläkin.

Asuntomessut Tuusulassa 1970, 2000 ja 2020

Tuusulan kolmas asuntomessualue sijaitsee aivan Tuusulan keskustan Hyrylän tuntumassa, Rykmentinpuiston alueella. Helsingistä Tuusulaan on matkaa 30 km.

Tervetuloa tulevaisuuden kyläkaupunkiin

Huikean monipuoliselle asuntomessualueelle rakentuu yhteensä 27 pientaloa, kaksi kerrostaloa, kaksi townhousea ja yksi rivitalo. Hoivakorttelissa on päiväkoti, senioriasuntoja ja ikäihmisten hoivaa sekä koirien päivähoitoa samassa pihapiirissä.

Messualueella on puurunkoisia taloja, hirsitaloja ja kivitaloja, sekä yksi- että kaksikerroksisia ratkaisuja. Asuntomessukoteja on näytteillä 41.

Messualuetta reunustava laaja puisto tarjoaa messuvieraille paikan hengähtää lammikoiden laidalla laitureilla ja istuskella penkeillä. Lapsille puistoalueella on useita leikkipaikkoja.

Asuntomessut järjestetään 3.-30.8.2020 Tuusulassa.

Lue lisää oheisohjelmasta, teemoista ja messuille saapumisesta Asuntomessujen sivulta asuntomessut.fi

Liput ennakkoon Asuntomessujen lippukaupasta liput.asuntomessut.fi.