Instakuvakisa #muntuusula 22.7.-2.8.2020

Mikä Tuusulassa saa sydämesi sykkimään tai aiheuttaa onnenhepulin? Mikä on juuri sinun Tuusulaasi?

Jaa Tuusula-fiiliksesi ja tarinasi somessa tunnisteella #muntuusula Tuusula-päivän 22.7. kunniaksi. Kuvan 2.8. mennessä jakaneiden kesken arvotaan Asuntomessulippuja.

Osallistumisaika: 22.7.-2.8.2020

Palkinto: Arvonnan palkintona on kahden hengen Asuntomessuliput. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta. Arvonta suoritetaan 3.8.2020.

Arvonnan säännöt: tuusula.fi/arvonta

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT 

Järjestäjä

Tuusulan kunta, Kororannankuja 10, PL 60, 04301 Tuusula, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että Järjestäjä voi lähettää mainos- ja markkinointiaineistoa eri muodoissa ja osallistujan tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että Arvontaan osallistuvia kuvia saatetaan jakaa Tuusulan kunnan viestintäkanavissa. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.7.-2.8.2020 välisenä aikana.

Arvontaan voi osallistua Instagramissa jakamalla Tuusula-aiheinen kuva #muntuusula-hashtagilla. Vain julkisilla tileillä jaetut kuvat osallistuvat Arvontaan.

Arvontaan osallistuja varmistaa, että jos kuvassa esiintyy muita ihmisiä, on heiltä lupa kuvan ottamiseen ja jakamiseen Instagram-tilillä.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on kahden hengen Asuntomessuliput. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta. Palkinnon arvo on 52 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan 3.8.2020 Arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Voittajille ilmoitetaan arvontavoitoista Arvonnan suorittamisen jälkeen viipymättä Instagram-yksityisviestillä. Samalla kysymme sähköpostiosoitetta palkintojen toimittamista varten. Palkinnot toimitamme voittajalle sähköpostitse.

Jos voittajaa ei tavoiteta 5.8. mennessä, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Voittajan nimi voidaan julkaista Tuusulan kunnan kanavissa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Instagram

Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Arvontaan osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.